ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο Πελέ κάνει ποδήλατο και μετρά αντίστροφα για το εξιτήριο

Ο Πελέ κάνει ασκήσεις με ποδήλατο και συνεχίζει να αναρρώνει
Ο Πελέ κάνει ασκήσεις με ποδήλατο και συνεχίζει να αναρρώνει PRINT SCREEN INSTAGRAM: PELE

Ο Πελέ συνεχίζει να ενημερώνει τους εκατομμύρια θαυμαστές του ανά τον κόσμο για την πορεία της υγείας του και μέσω ενός video, όπου φαίνεται να κάνει ποδήλατο, δείχνει ότι είναι καλά και ότι μετράει αντίστροφα για το εξιτήριό του.

Ολοένα και καλύτερα αισθάνεται ο Πελέ, ο οποίος φαίνεται πως σταδιακά αναρρώνει μετά την επέμβαση στο παχύ έντερο και την περιπέτεια της υγείας του. Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου μέσω ενός video που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται να κάνει ποδήλατο στο νοσοκομείο για αποθεραπεία, επιβεβαίωσε την καλή πορεία της κατάστασής του και μετρά αντίστροφα για να πάρει εξιτήριο.

Στο video ο 80χρονος βρίσκεται μαζί με δύο μέλη του ιατρικού προσωπικού στο νοσοκομείο Albert-Einstein, τα οποία και τον παροτρύνουν να συνεχίσει την καλή δουλειά, ώστε να βγει σύντομα από το νοσοκομείο.

"Φίλοι μου, στέλνω αυτό το βίντεο που έφτιαξε η γυναίκα μου σήμερα για να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά μου. Είμαι περιτριγυρισμένος από στοργή και ενθάρρυνση, που με κάνουν να νιώθω λίγο καλύτερα κάθε ημέρα. Με αυτόν τον τρόπο, θα επιστρέψω σύντομα στην Σάντος (σ.σ. μια περιοχή του Σάο Πάολο όπου βρίσκεται μία από τις κατοικίες του)", ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΕΛΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ