ΑΕΚ

Ο Παυλής της τελευταίας στιγμής

Ο Παυλής της τελευταίας στιγμής
Παυλής INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ έκανε την πρώτη της ανατροπή στο πρωτάθλημα, ενώ Πετρόπουλος και Παυλής κρατάνε ψηλά την Ένωση με τα γκολ τους (videos)

Έπρεπε να περάσουν 18 αγωνιστικές και αρκετά παιχνίδια στα οποία η τύχη της γύρισε την πλάτη, έτσι ώστε να έρθει μία "αντρική" νίκη για την ΑΕΚ.

Η Ένωση αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον ΟΦΗ, τελικά κατάφερε και πήρε το ματς με τους Πετρόπουλο και Παυλή να είναι οι "χρυσοί" σκόρερ.

Ο Αντώνης Πετρόπουλος μάλιστα πέτυχε το τρίτο συνεχόμενο γκολ του με την φανέλα της Ένωσης σε τρία διαδοχικά παιχνίδια, στα οποία μάλιστα η ΑΕΚ πήρε επτά πόντους!

Βέβαια ο ποδοσφαιριστής στον οποίο αξίζει να σταθούμε είναι ο Μιχάλης Παυλής, που για δεύτερη φορά μπαίνει ως αλλαγή και καταφέρνει με το γκολ του να "αναστήσει" την ομάδα του Λίνεν.

Το έχει ξανακάνει

Η αρχή έγινε τον Οκτώβριο στο παιχνίδι με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ. Οι Φαίακες βρέθηκαν μπροστά με γκολ του Βενέτη, όμως ο 24άχρονος φορ ισοφάρισε στο 74ο λεπτό χαρίζοντας ένα πολύτιμο πόντο, έτσι όπως έχει εξελιχθεί πλέον η βαθμολογία.

Τέλος φθάνουμε στο ματς του Σαββάτου. Ο Παυλής κυνήγησε μία "χαμένη" φάση και εκμεταλλευόμενος το λάθος το Αγριμάκη σκόραρε κι έκανε την ολική ανατροπή.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως η ΑΕΚ γυρνά παιχνίδι με εις βάρος της σκορ στο ημίχρονο εντός από το 2006 (για το πρωτάθλημα).

Αναλυτικά τα ματς

26/01/13 ΑΕΚ - ΟΦΗ 2-1

(ισοφάρισε στο 81' με σουτ)

06/10/12 ΑΕΚ - Κέρκυρα 1-1

(ισοφάρισε στο 74' με σουτ)

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ