ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ο Παυλίδης σκόραρε ξανά και σφράγισε την ανατροπή για την Άλκμααρ

Ο Βαγγέλης Παυλίδης της Άλκμααρ σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Άστον Βίλα για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2023-2024 στο "ΑΦΑΣ Στάντιον", Άλκμααρ | Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023
Ο Βαγγέλης Παυλίδης της Άλκμααρ σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Άστον Βίλα για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2023-2024 στο "ΑΦΑΣ Στάντιον", Άλκμααρ | Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023 © 2023/PATRICK POST/AP IMAGES

Ο Βαγγέλης Παυλίδης δεν επέτρεψε στην Άλκμααρ να χάσει από τη Βάαλβαϊκ και να μπει σε κινδύνους και με το γκολ του της έδωσε τη νίκη 3-2 με ανατροπή.

Η Άλκμααρ βρέθηκε να χάνει με δύο τέρματα από τη Βάαλβαϊκ, όμως χάρη στο γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη πήρε τη νίκη 3-2 με ανατροπή για την 30ή αγωνιστική της Eredivisie και παρέμεινε σε απόσταση στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε στο 77ο λεπτό και ολοκλήρωσε την επιστροφή μέσα σε ένα δεκάλεπτο των γηπεδούχων, όταν παρενεβλήθη σε σουτ Τιάγκο Ντάντας, για να γράψει το 3-2.

Αυτό ήταν το 25ο τέρμα του Παυλίδη στην Eredivisie, ένα πίσω από τον Λουκ ντε Γιονγκ που τον προσπέρασε με τα δύο που πέτυχε στον θρίαμβο 6-0 της Αϊντχόφεν κόντρα στη Φιτέσε.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ