ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ο Παυλίδης σκόραρε κι ο Βελάνας απάντησε στο ντεμπούτο του Μάρτενς στην Άλκμααρ

Ο Βαγγέλης Παυλίδης της Άλκμααρ σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Άστον Βίλα για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2023-2024 στο "ΑΦΑΣ Στάντιον", Άλκμααρ | Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023
Ο Βαγγέλης Παυλίδης της Άλκμααρ σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Άστον Βίλα για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2023-2024 στο "ΑΦΑΣ Στάντιον", Άλκμααρ | Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023 © 2023/PATRICK POST/AP IMAGES

Η Άλκμααρ δεν κατάφερε να νικήσει την Τσβόλε στο ντεμπούτο του Μάαρτεν Μάρτενς στον πάγκο της, αλλά ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε ξανά. Γκολ και ο Οδυσσέας Βελάνας.

Η αλλαγή τεχνικού δεν βοήθησε την Άλκμααρ, η οποία απέφυγε στο τέλος την ήττα και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Τσβόλε για την 20ή αγωνιστική της Eredivisie.

Στο ντεμπούτο του Μάαρτεν Μάρτενς στον πάγκο στη θέση του Πάσκαλ Γιάνσεν, ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε το πρώτο τέρμα του στο 2024, με εκτέλεση πέναλτι στο 77ο λεπτό, για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Αυτό ήταν το 18ο του στο πρωτάθλημα, ένα πίσω από τον Σαντιάγκο Χιμένες της Φέγενορντ, στη μάχη που δίνουν για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Ο Οδυσσέας Βελάνας (αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, ο Απόστολος Βέλλιος έμεινε στον πάγκο) ανέκτησε το προβάδισμα για την Τσβόλε όμως στο 86ο λεπτό, για να σωθεί ο βαθμός της ισοπαλίας για τους γηπεδούχους στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Σβεν Μάινανς.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ