ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ο Παυλίδης επέστρεψε στα γκολ κι η Άλκμααρ στις νίκες

Ο Βαγγέλης Παυλίδης της Άλκμααρ σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Άστον Βίλα για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2023-2024 στο "ΑΦΑΣ Στάντιον", Άλκμααρ | Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023
Ο Βαγγέλης Παυλίδης της Άλκμααρ σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Άστον Βίλα για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2023-2024 στο "ΑΦΑΣ Στάντιον", Άλκμααρ | Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023 © 2023/PATRICK POST/AP IMAGES

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε έπειτα από δύο αγώνες και οδήγησε την Άλκμααρ στην επιστροφή στις νίκες, με 2-1 επί της Φορτούνα στο Σίταρντ.

Η Άλκμααρ είχε δέκα παιχνίδια χωρίς νίκη στην κανονική διάρκεια αγώνα, ο Βαγγέλης Παυλίδης είχε μείνει δύο αγώνες χωρίς γκολ. Όταν σταμάτησε το δεύτερο σερί, διακόπηκε και το πρώτο, με τον την Άλκμααρ να φεύγει με νίκη 2-1 από το Σίταρντ κόντρα στη Φορτούνα για την 22η αγωνιστική της Eredivisie.

Οι γηπεδούχοι, που παρατάχθηκαν χωρίς τον Δημήτρη Σιόβα, προηγήθηκαν με τον Ίνιγο Κόρδοβα στο 18', όμως στο 63' ο Παυλίδης ισοφάρισε σε 1-1 κι έφτασε τα 21 τέρματα στο πρωτάθλημα, δύο παραπάνω από τους ανταγωνιστές του, τον Λουκ ντε Γιονγκ της Αϊντχόφεν και τον Σαντιάγο Χιμένες της Φέγενορντ.

Ο Ντάνι ντε Βιτ σημείωσε το νικητήριο γκολ για τους φιλοξενούμενους στο 90', με τον Μάαρτεν Μάρτενς να πανηγυρίζει την πρώτη νίκη του ως υπηρεσιακός τεχνικός.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ