ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Παυλίδης άνοιξε τον λογαριασμό της Άλκμααρ στην Eredivisie

Ο επιθετικός της Άλκμααρ, Βαγγέλης Παυλίδης, μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ για το Conference League
Ο επιθετικός της Άλκμααρ, Βαγγέλης Παυλίδης, μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ για το Conference League © 2022 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Ο Βαγγέλης Παυλίδης άνοιξε το σκορ για την Άλκμααρ κόντρα στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς, με κοντινή προβολή στο 70ο λεπτό, σημειώνοντας το πρώτο γκολ των Ολλανδών στο νέο πρωτάθλημα. Ο Έλληνας φορ έγινε ο πρώτος παίκτης που έφτασε τα 10 γκολ στο ολλανδικό πρωτάθλημα μέσα στο 2022.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε το πρώτο γκολ της Άλκμααρ στην Eredivisie, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Γκόου Άχεντ Ιγκλς στο 70ο λεπτό, με την ομάδα του Πασκάλ Γιάνσεν να επικρατεί με 2-0 στο φινάλε.

Ο Έλληνας φορ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την πάσα του Φον Βίτρι και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό είναι το δεύτερο γκολ που σημείωσε στη σεζόν, στην αναμέτρηση με την Τούζλα Σίτι για τα προκριματικά του Conference League. Με αυτό το γκολ έφτασε τα 10 γκολ στο ολλανδικό πρωτάθλημα μέσα στο ημερολογιακό έτος του 2022, όντας ο πρώτος που το πετυχαίνει.

Για τον 23χρονο Έλληνα διεθνή επιθετικό ενδιαφέρεται και η Σαλερνιτάνα, καταθέτοντας πρόταση ρεκόρ, ωστόσο οι Ολλανδοί δεν συζητούν την παραχώρησή του.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ