SPORTS & GOSSIP

Ο πατέρας του Νεϊμάρ συνελήφθη με την κατηγορία των περιβαλλοντικών παραβιάσεων για την έπαυλη που χτίζει ο σούπερ σταρ της Παρί

Ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μονακό και την Παρί στο Σταντ Λουί
Ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μονακό και την Παρί στο Σταντ Λουί 2023 AP PHOTO/DANIEL COLE

Οι παρανομίες στην έπαυλη που χτίζει ο Νεϊμάρ είναι πολλές. Ο Βραζιλιάνος κινδυνεύει με πρόστιμο 915.000 ευρώ για περιβαλλοντικές παραβάσεις, ενώ ο πατέρας του έχει ήδη συλληφθεί.

Ο Νεϊμάρ κατασκευάζει μία τεραστίων διαστάσεων έπαυλη στην Μανγκαρατίμπα, στην Κόστα Βέρντε του Ρίο ντε Τζανέιρο. Ωστόσο δεν πάνε όλα βάσει σχεδίου αφού ο ποδοσφαιριστής κινδυνεύει με πρόστιμο ύψους 915.000 ευρώ

Εναέρια πλάνα που δημοσίευσε η "Marca" μαρτυρούν ότι εκτός από μία πίστα καρτ, η έπαυλη περιλαμβάνει και μία λίμνη 1.000 τετραγωνικών. Η κατασκευή της οποίας έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς για την δημιουργία της χρειάστηκε να αφαιρεθεί ένας βράχος από το σημείο και να αποψιλωθεί μέρος της βλάστησης, ενώ έγινε και εκτροπή σε ένα ποτάμι.

Γίνεται λόγος από το υπουργείο για: "Διάφορες περιβαλλοντικές παραβιάσεις, συμπεριλαμβανομένης της εκτροπής ενός υδάτινου δρόμου και της μη εξουσιοδοτημένης άντλησης νερού από ένα ποτάμι", επίσης αναφέρονται: "μη εξουσιοδοτημένες εκσκαφές και μετακινήσεις χώματος, λίθων και βράχων, καθώς και χρήση άμμου παραλίας χωρίς άδεια".

Εξαιτίας αυτού, το Υπουργείο Περιβάλλοντος διέκοψε τις εργασίες για την κατασκευή της βίλας, ενώ ο πατέρας του σούπερ σταρ της Παρί συνελήφθη προσωρινά για το περιβαλλοντικό έγκλημα.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΝΕΪΜΑΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ