ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο πατέρας της συντρόφου του Αλάμπα συνελήφθη για εμπλοκή στο σχεδιασμό πραξικοπήματος στη Γερμανία

Ο Νταβίντ Αλάμπα με τη φανέλα της Αυστρίας κόντρα στην Ρουμανία για το Euro 2020 | 21 Ιουνίου 2021
Ο Νταβίντ Αλάμπα με τη φανέλα της Αυστρίας κόντρα στην Ρουμανία για το Euro 2020 | 21 Ιουνίου 2021 @2021 MARKO DJURICA/POOL VIA AP IMAGES

Ο πατέρας της συντρόφου του Νταβίντ Αλάμπα και διάσημος σεφ, Φρανκ Χέπνερ, συνελήφθη μαζί με δεκάδες άλλα άτομα για το σχεδιαζόμενο πραξικόπημα στη Γερμανία.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη Γερμανία σχετικά με την υπόθεση της απόπειρας ανατροπής του πολιτεύματος δια της βίας που σχεδίαζε η ακροδεξιά οργάνωση "Πολίτες του Ράιχ" (Reichsbürger).

Την Τετάρτη η αντιτρομοκρατική αστυνομία της χώρας προχώρησε σε συλλήψεις 25 μελών και σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Εισαγγελία και την Υπηρεσία κατά του Εγκλήματος, στην επιχείρηση έλαβαν μέρος περισσότερα από 3.000 άτομα, όπως αναφέρει το NEWS24/7.

Οι έρευνες επεκτείνονται ακόμη στο Κίτσμπιουελ της Αυστρίας, όπου φέρεται να συνελήφθη ο πεθερός του Ντάβιντ Αλάμπα και αποκαλούμενος "Γερμανός Γκόρντον Ράμσεϊ", ο σερ Φρανκ Χέπνερ. Ο 62χρονος είναι πατέρας της Σαλιμάρ Χέπνερ, της συντρόφου Αυστριακού διεθνή από το 2017.

Ο Χέπνερ διατηρεί εστιατόριο στην αυστριακή πόλη και φέρεται να προέβη σε πολλές συναντήσεις με μέλη του Reichsbürger, ώστε να αναλάβει την τροφοδοσία της οργάνωσης και μετά το δρομολογούμενο πραξικόπημα να αναλάβει όλες τις καντίνες του νέου γερμανικού... Ράιχ. Μαζί με έναν πρώην αλεξιπτωτιστή θα ήταν επικεφαλής της "εταιρίας εσωτερικής ασφάλειας" στην οποία θα ανήκαν οι καντίνες της Γερμανίας, κατά την Kronen Zeitung.

Σύμφωνα με την αυστριακή Die Presse, ο Χέπνερ είναι ύποπτος για εξασφάλιση τροφής, μαγειρικών σκευών και γεννητριών στα μέλη της οργάνωσης και φέρεται επίσης να χρησιμοποίησε την πιστωτική κάρτα του για να αγοράσει ένα τροχόσπιτο για την οργάνωση.

Η σύλληψή του πιθανολογείται ότι πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο πεντάστερο ξενοδοχείο του Κίτσμπιουελ, του οποίου έχει αναλάβει την κουζίνα. Το ξενοδοχείο δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα ακόμα για το ζήτημα.

Όπως αναφέρει το T-Onilne, θα πραγματοποιηθεί μεταγωγή του Χέπνερ στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Καρλσρούης, όπου αναμένεται να γνωστοποιηθούν και οι λεπτομέρειες της κράτησής του.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ