EUROPA LEAGUE

Ο Πάρντιου αποθέωσε Ατρόμητο και Μπάγεβιτς

Ο Πάρντιου αποθέωσε Ατρόμητο και Μπάγεβιτς

Ο Άλαν Πάρντιου μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Ατρόμητο, αλλά και για τις αλλαγές του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Αναλυτικά είπε: "Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Η φάση στο τέλος και το πέναλτι του Ατρόμητου ίσως μας αποδιοργάνωσε λίγο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε προβλήματα, δεν κρατούσαμε και δεν κυκλοφορούσαμε καλά τη μπάλα.

Είναι σημαντικό που προκριθήκαμε και θα αγωνιστούμε στους ομίλους. Είναι σημαντικό που θα μας δει ο κόσμος σε άλλα τρία εντός έδρας ματς τουλάχιστον. Το πόσο μεγάλο κλαμπ είμαστε φαίνεται από τους 29.000 οπαδούς που ήρθαν να μας δουν. Δεν πιστεύω να έχει γίνει άλλο προκριματικό ματς με τόσο κόσμο στις κερκίδες.

Ο Ατρόμητος ήταν εξαιρετικός απόψε, στάθηκε πάρα πολύ καλά. Στάθηκε τακτικά πολύ καλά και οι αλλαγές του προπονητή ήταν πραγματικά πολύ καλές – και ναι θεωρώ ότι υπάρχουν δυο-τρεις παίκτες που ήταν πάρα πολύ καλοί, για να πω βέβαια αν μπορούν να σταθούν, θα πρέπει να τους δω σε περισσότερο.

Η ελληνική ομάδα ήταν πολύ καλή και θεωρώ ότι υποτιμήθηκε από τα μίντια. Και στα δύο ματς ήταν καλή, αλλά απόψε νομίζω ότι ήταν καλύτερη. Και μπορώ να πω ότι μας έβαλε δύσκολα τεστ. Είμαι λοιπόν πραγματικά χαρούμενος που προκριθήκαμε και δεν το λέω έτσι.

Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι η φάση με τον Σουμπίνιο και δεν μπορώ να πω. Ελπίζω να μην πήρε λάθος απόφαση ο διαιτητής".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ