ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Ο Παπέ Αμπού Σισέ στo SPORT24: "Να φτάσουμε με την Σενεγάλη σ' έναν τελικό, πάμε Ολυμπιακάρα"

Ο Παπέ Αμπού Σισέ στo SPORT24: "Να φτάσουμε με την Σενεγάλη σ' έναν τελικό, πάμε Ολυμπιακάρα"
24 MEDIA CREATIVE TEAM - KONSTANTINOS BADOUNAS

Ο στόπερ του Ολυμπιακού, Παπέ Αμπού Σισέ μίλησε στο SPORT24 και τον Βασίλη Τεμπέλη για τη μεγάλη πρόκριση της Σενεγάλης στη φάση των 16, τον Πάπα Μπούμπα Ντιοπ, αλλά και τη μάχη που δίνουν οι "ερυθρόλευκοι" στο πρωτάθλημα.

Η Σενεγάλη επικράτησε 2-1 του Εκουαδόρ και πήρε τη μεγάλη πρόκριση για τη φάση των 16 του Μουντιάλ. Μετά το τέλος του αγώνα, ο στόπερ του Ολυμπιακού, Παπέ Αμπού Σισέ μίλησε στο SPORT24 και τον Βασίλη Τεμπέλη για την τεράστια επιτυχία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, τον Πάπα Μπούμπα Ντιοπ, αλλά και τη μάχη που δίνουν οι "ερυθρόλευκοι" στο πρωτάθλημα.

Μοιάζει πως κάνατε έναν άθλο με την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είναι ακριβώς έτσι;

"Έτσι είναι. Είχαμε την σπίθα μέσα μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτή την επιτυχία γιατί την είχαμε ανάγκη".

Και τώρα;

"Ξέρουμε ότι είναι η φάση των 16, η φάση των νοκ άουτ. Θα δώσουμε όλη τη φλόγα που έχουμε μέσα μας και θα προετοιμάσουμε το ματς".

Πόσο μακριά φαντάζεστε να φτάνετε στη διοργάνωση;

"Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται σε αυτή τη διοργάνωση. Γιατί όχι, μακάρι να καταφέρουμε κάποια στιγμή να φτάσουμε και σε έναν τελικό. Το αξίζει και η ομάδα μας και ο λαός μας".

Ήταν μία νίκη αφιερωμένη στον Πάπα Μπούμπα Ντιοπ;

"Ναι, ήταν ένας θρύλος που μας έκανε να ονειρευόμαστε ως παιδιά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή".

Μιλάς με τους συμπαίκτες σου που βρίσκονται στην προετοιμασία με τον Ολυμπιακό; Ανταλλάζετε μηνύματα;

"Ναι, μιλάμε. Ο Γιουσέφ (Ελ Αραμπί) μου έστειλε εχθές ένα video που κέρδισε το Μαρόκο. Ο Ουσεϊνού Μπα μου στέλνει video και μηνύματα. Είμαστε μία οικογένεια. Είναι η οικογένειά μου".

Πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το comeback και να κατακτήσει τον τίτλο;

"Σίγουρα, είμαστε ο Ολυμπιακός. Έχουμε 47 πρωταθλήματα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να πιστέψουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πάμε Ολυμπιακάρα".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΝΕΓΑΛΗΣ ΣΕΝΕΓΑΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ