ΜΠΕΤΙΣ

Ο Παπασταθόπουλος είναι μια ανάσα από το να υπογράψει στην Μπέτις, σύμφωνα με τους Ισπανούς

SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Σύμφωνα με το ισπανικό Be Soccer, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μπέτις για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος φαίνεται πως βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφότου δεν ανανέωσε το καλοκαίρι του συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό κι αποχώρησε.

Αυτός θα είναι στην Ισπανία, καθώς όπως αναφέρει δημοσίευμα του Be Soccer, ο Έλληνας αμυντικός βρίσκεται μία ανάσα από τη συμφωνία με την Μπέτις, με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να βλέπει στο πρόσωπο του Παπασταθόπουλου τον εκλεκτό για να καλύψει το κενό του τραυματία Μαρκ Μπάρτρα.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται, είναι σε καλό δρόμο κι εκτός απροόπτου ο 35χρονος αναμένεται να αγωνιστεί στη La Liga. Αυτό θα είναι το 4ο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης που έχει παίξει μετά από Premier League (Άρσεναλ), Serie A (Τζένοα, Μίλαν) και Bundesliga (Βέρντερ Βρέμης, Ντόρτμουντ).

Ο Παπασταθόπουλος φόρεσε τη φανέλα των ερυθρολεύκων για 2.5 χρόνια, σημειώνοντας σε 94 συμμετοχές τέσσερα γκολ και δύο ασίστ.

Αυτή τη στιγμή η Μπέτις είναι 7η στον βαθμολογικό πίνακα με 13 βαθμούς κι απολογισμό τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

TAGS ΜΠΕΤΙΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ