ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ "βλέπει" Αθανασιάδη

Ο ΠΑΟΚ "βλέπει" Αθανασιάδη
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ κινείται άμεσα για να καλύψει το κενό του Παναγιώτη Γλύκου. Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ του Sport24.gr. Φήμες και για Εμπόου!

Ο Παναγιώτης Γλύκος θα λείψει περίπου ένα μήνα (η ΠΑΕ κάνει λόγο για τρεις εβδομάδες, αλλά σ' αυτές τις περιπτώσεις σχεδόν πάντα χρειάζεται λίγος παραπάνω χρόνος) από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, μετά τον τραυματισμό του στα Γιάννινα.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, απόλυτα λογικά, κινούνται άμεσα για την απόκτηση τερματοφύλακα. Ανεξάρτητα από την αρνητική εξέλιξη με τον τραυματισμό του Γλύκου, στον "Δικέφαλο" σκόπευαν στην μεταγραφή τερματοφύλακα, αφού ο Σαρλ Ιτάνζ, όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα και δεν υπολογίζεται.

Με αυτό το σκεπτικό οι "ασπρόμαυροι" κινούνται για περιπτώσεις τερματοφυλάκων που θεωρούνται οι καλύτερες λύσεις για την θέση "1" και μπορούν να "δέσουν" άψογα σε συνδυασμό με την παρουσία του Παναγιώτη Γλύκου.

Θέλει Αθανασιάδη...

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr μία περίπτωση που εξετάζει σοβαρά ο "Δικέφαλος" είναι αυτή του 21χρονου τερματοφύλακα του Πανθρακικού, Γιώργου Αθανασιάδη που και στο παρελθόν είχε απασχολήσει, χωρίς όμως, να γίνει η τελική κρούση.

Η πλευρά του παίκτη περιμένει να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων το ερχόμενο σαββατοκύριακο, όταν και θεωρούν πως ο Πανθρακικός θα δεχθεί κι επίσημα κρούση από τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.Ο Αθανασιάδης φέτος μετρά οκτώ συμμετοχές με την φανέλα του Πανθρακικού. Έξι για το πρωτάθλημα και δύο στους αγώνες Κυπέλλου.

Προφανώς αυτή του Αθανασιάδη είναι μια περίπτωση που εξετάζει σοβαρά ο ΠΑΟΚ, αφού θεωρείται πως αποτελεί μια επιλογή που θα "κουμπώσει" πολύ καλά μαζί με τον Γλύκο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι υπάρχει μια φημολογία ότι για τον Αθανασιάδη ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός. Αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Ακούγεται και για Εμπόου

Στο μεταξύ την Παρασκευή (!9/12) στην Κομοτηνή ακούστηκε έντονα το σενάριο περί "ασπρόμαυρου" ενδιαφέροντος για τον Σενεγαλέζο αμυντικό του Πανθρακικού, Πάπε Εμπόου, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, ωστόσο, ότι δεν υπάρχει κάτι παραπάνω από την φημολογία που να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ενώ ο παίκτης φέρεται να έχει πρόταση από ομάδα της Τουρκίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ