Ο ΠΑΟΚ τιμά τα θύματα της Θύρας 7

Από τον ΠΑΟΚ θα τιμήσουν την μνήμη των νεκρών οπαδών του Ολυμπιακού στην τραγωδία της Θύρας 7 το 1981. Νερό και φαγητό από... Μπερμπάτοφ.
Υπάρχουν κάποιες… ιδιαίτερες στιγμές που οι όποιες κόντρες έχουν δύο ομάδες, περνούν σε δεύτερη μοίρα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προτίθεται να τιμήσει την μνήμη των νεκρών οπαδών του Ολυμπιακού στην τραγωδία της Θύρας 7 το 1981.
Η τελική απόφαση αναμένεται την Παρασκευή αλλά είναι βέβαιο ότι θα κατατεθεί στεφάνι από πλευράς του “Δικεφάλου”. Θυμίζουμε πως όπως ενημέρωσε η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ:
” το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 14:00, θα τελεστεί στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» μνημόσυνο στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7″.Την Κυριακή (7/2) θα γίνει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.
Νερό και φαγητό από… Μπερμπάτοφ
Πριν λίγες μέρες ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ είχε “πέσει” πάνω σε μπλόκα αγροτών αλλά οι τελευταίοι τον άφησαν να περάσει για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Στην Βουλγαρία υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε βοήθεια του επιθετικού του ΠΑΟΚ σε όσους είναι στα μπλόκα των αγροτών.
Συγκεκριμένα γράφεται για το μπλόκο που υπάρχει στον Προμαχώνα και για την μεγάλη αναμονή φορτηγών στα σύνορα (Ελλάδας-Βουλγαρίας). Σύμφωνα με όσα γράφονται, οδηγός φορτηγού υποστήριξε πως στάλθηκαν τρόφιμα και νερό στο όνομα του Μπερμπάτοφ. “Τροφή και νερό στον λογαριασμό του Μπερμπάτοφ“, έχει τίτλο η ιστοσελίδα 24chasa.bg.