ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ακαϊντίν ο εκλεκτός του Τερίμ για την άμυνα του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τους Τούρκους

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν με τη φανέλα της Τουρκίας στο Euro 2024
Ο Σαμέτ Ακαϊντίν με τη φανέλα της Τουρκίας στο Euro 2024 © 2023 RUI VIEIRA / AP PHOTO

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Έρταν Σουζγκούν, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον κεντρικό αμυντικό της Φενέρμπαχτσε, Σαμέτ Ακαϊντίν, και ήδη άνθρωποι των πράσινων συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη με τον παίκτη.

Ο Φατίχ Τερίμ έχει στο στόχαστρό του τον κεντρικό αμυντικό της Φενέρμπαχτσε, Σαμέτ Ακαϊντίν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Τούρκου δημοσιογράφου, Έρταν Σουζγκούν.

Συγκεκριμένα, άνθρωποι του Παναθηναϊκού φέρεται να συνάντησαν ήδη τον 29χρονο στόπερ στην Κωνσταντινούπολη και σύμφωνα με τους Τούρκους βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Φενέρμπαχτσε για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ανάλογες πληροφορίες επικαλείται και η τουρκική yenisafak, σύμφωνα με την οποία ο Τερίμ έχει ανάψει το πράσινο φως προκειμένου να αποκτηθεί ως δανεικός ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός (1,90 μ.). Μάλιστα, ο παίκτης φέρεται να δηλώνει θετικός στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Ο Ακαϊντίν αγωνίζεται στη Φενέρμπαχτσε από τον Ιανουάριο του 2023 κι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, μετράει 34 συμμετοχές, ενώ έχει αγωνιστεί και τέσσερις φορές με την εθνική Τουρκίας. Η μεταγραφή του από την Ντεμίρσπορ είχε κοστίσει 3,7 εκατομμύρια ευρώ.

Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια, ωστόσο ο Τούρκος αμυντικός επιθυμεί να πάει σε μία ομάδα που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής κι άρα πιο πολλές πιθανότητες να κληθεί στην αποστολή της εθνικής Τουρκίας για την τελική φάση του Euro 2024.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ SUPER LIG STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ