ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει να επεκτείνει το απόλυτο κόντρα στον ΠΑΣ για να κλείσει όλο τον Σεπτέμβρη στην κορυφή

SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με πιασμένη θέση στο ρετιρέ της βαθμολογίας της Super League εδώ και δύο αγωνιστικές, ο Παναθηναϊκός κυνηγάει απόψε (21:30) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα άλλη μία νίκη που θα τον φέρει στο "5Χ5" και θα τον διατηρήσει στην κορυφή όλο τον Σεπτέμβριο. Το πλάνο ενδεκάδας του Γιοβάνοβιτς.

Με πιασμένη θέση στο "ρετιρέ" της βαθμολογίας της Super League εδώ και δύο αγωνιστικές (από το βράδυ της 4ης Σεπτεμβρίου, όταν έμεινε στο 0-0 ο ΠΑΟΚ στο "Βικελίδης"), ο Παναθηναϊκός κυνηγάει απόψε (21:30, COSMOTESPORTS 1HD και Live στο SPORT24) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα άλλη μία νίκη που θα τον φέρει στο "5Χ5" και θα τον διατηρήσει στην κορυφή όλο τον Σεπτέμβριο, δεδομένου ότι ακολουθεί το break των εθνικών ομάδων.

Με αύρα, σούπερ ψυχολογία από την καλύτερη εκκίνηση της τελευταίας τετραετίας και όλα τα "όπλα" του το "τριφύλλι" έχει την ευκαιρία να διευρύνει ακόμη περισσότερο το νικηφόρο σερί του, απέναντι σε μία ομάδα που μέχρι πέρσι (σχεδόν) πάντα δημιουργούσε "θέματα" στον Παναθηναϊκό.

Γεμάτη Λεωφόρος και αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα

Το "Απόστολος Νικολαΐδης" αναμένεται να είναι ξανά ασφυκτικά γεμάτο (με τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας, τον Γάλλο Αλεξί Τρουιγιέ και τον Αλβανό Ένις Τσοκάι στα VIP), την ώρα που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα στο δρόμο της σταθεροποίησης ενός βασικού σχήματος, χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά από την αρχή στην ενδεκάδα τον Μπερνάρ Ντουάρτε.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αναμένεται να ξεκινήσει σε ρόλο επιτελικού μέσου, με τη διάταξη να μετατρέπεται ξανά σε 4-2-3-1 και τον Κουρμπέλη να μένει στον πάγκο, δεδομένου ότι προβάδισμα για το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα έχουν οι Ρουμπέν Πέρεθ και Άνταμ Τσέριν.

Στα άκρα της επίθεσης θα ξεκινήσουν οι Σεμπαστιάν Παλάσιος και Αϊτόρ, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Άντραζ Σπόραρ. Οι πιο πολλές αλλαγές αφορούν τα μετόπισθεν. Άλλες... αναγκαστικές -λόγω του τραυματισμού του Γιάννη Κώτσιρα- με το Φακούντο Σάντσες να έχει προβάδισμα για το βασικό σχήμα και τον Γιώργο Βαγιαννίδη να είναι το αουτσάιντερ, ενώ αριστερά όλα δείχνουν πως θα επανέλθει ο Χουάνκαρ, που ξεπέρασε το μυϊκό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός στα δύο προηγούμενα ματς με Λεβαδειακό και ΑΕΚ.

Το δίδυμο των στόπερ μπροστά από το Αλμπέρτο Μπρινιόλι, είναι ένα ζητούμενο, δεδομένου ότι οι Ζβόνιμιρ Σάρλια και Αχιλλέας Πούγγουρας τα πήγαν εξαιρετικά στα προηγούμενα παιχνίδια, όμως οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Χόρντουρ Μάγκνουσον είναι πλέον απολύτως έτοιμοι και διεκδικούν την επιστροφή τους στο βασικό σχήμα.

Στην 22μελή αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριλαμβάνονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς και Καμπετσής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ