ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Παναγιώτης Μωραΐτης στο SPORT24: "Όταν πας να παίξεις στο Σαράγεβο, καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί"

Ο Παναγιώτης Μωραϊτής έχει σκοράρει στα προκριματικά του Champions League 2021 με τη Μπόρατς και πανηγυρίζει
Ο Παναγιώτης Μωραϊτής έχει σκοράρει στα προκριματικά του Champions League 2021 με τη Μπόρατς και πανηγυρίζει

Οι τέσσερις τίτλοι σε διάστημα 1,5 χρόνου με δύο διαφορετικές ομάδες και το πρώτο τέρμα Έλληνα στο τρέχον Champions League. Η κατάργηση του εκτός έδρας γκολ και οι σκληρές εικόνες από το Σαράγεβο. Ο Παναγιώτης Μωραΐτης μιλάει αποκλειστικά στο SPORT24.

Όταν τον Ιανουάριο του 2020 ο Παναγιώτης Μωραΐτης έπαιρνε την απόφαση να αφήσει την Παναχαϊκή για να πάει στο Μαυροβούνιο και την Μπούντοσνοστ Ποντγκόριτσα δεν μπορούσε να φανταστεί πως ούτε ενάμιση χρόνο μετά θα είχε πάρει τέσσερις τίτλους συνολικά. Συγκεκριμένα δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Μαυροβουνίου καθώς και ένα πρωτάθλημα Βοσνίας, με τη νυν ομάδα του την Μπόρατς, ενώ παράλληλα θα είχε φορτώσει με αρκετά τέρματα τα αντίπαλα δίχτυα.

Οι διακρίσεις για τον 24χρονο Έλληνα επιθετικό από το Αγρίνιο όμως δεν σταματούν εκεί καθώς έκανε την πρώτη του συμμετοχή στα προκριματικά του Europa League πέρυσι και φέτος πριν από λίγες μέρες έπαιξε με τη Μπόρατς κόντρα στην Κλουζ στα προκριματικά του Champions League και έγινε ο πρώτος Έλληνας που σκοράρει τη φετινή σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Η ομάδα του μπορεί να ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας και την Τρίτη (14/7) το βράδυ στη Βοσνία να θέλει τη νίκη και μάλιστα με τρία γκολ διαφορά, από τη στιγμή που καταργήθηκε το εκτός έδρας τέρμα αλλά ο Παναγιώτης Μωραΐτης θεωρεί πως η Μπόρατς με τον κόσμο στο πλευρό της μπορεί να τα καταφέρει.

Αυτό τουλάχιστον τόνισε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο SPORT24 όπου κυρίως σταθήκαμε στα όσα έχει ζήσει αυτόν τον ενάμιση χρόνο σε Μαυροβούνιο και Βοσνία, τις δυσκολίες που έχει συναντήσει, τους τίτλους που έχει κατακτήσει αλλά και πως είναι να παίζεις ποδόσφαιρο σε πόλεις όπως το Σαράγεβο και η Ζελένιτσα.

Επίσης αγωνιζόμενος στη Βοσνία μπορεί να σκιαγραφήσει την Βέλεζ, υποψήφια αντίπαλος της ΑΕΚ στο European Confernce League και την ίδια ώρα να μας μιλήσει για το πόσο τρελός... είναι ο Στόγιαν Βράνιες, αδερφός του Όγκνιεν Βράνιες με σπουδαία καριέρα στους "κιτρινόμαυρους".

Ο Παναγιώτης Μωραΐτης μιλώντας στο SPORT24 εξηγεί πως άρχισε αυτό το ταξίδι στα Βαλκάνια τον Ιανουάριο του 2020: "Ήμουν στην Παναχαϊκή 3,5 χρόνια και ένιωθα πως τα είχα δώσει όλα και πρέπει να αλλάξω περιβάλλον, ότι ήταν να κάνω το είχα κάνει. Έψαχνα το βήμα παραπέρα και αυτό ήταν στο Μαυροβούνιο".

Το σύμπαν βέβαια πολλές φορές συνωμοτεί για να πετύχεις αυτό που θες και αυτό συνέβη και στην περίπτωση του 24χρονου επιθετικού: "Μόλις έγινε η πρόταση από τον τεχνικό διευθυντή, Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς, που είχα για λίγο καιρό στην αρχή της σεζόν προπονητή στην Παναχαϊκή δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ουσιαστικά είχα πρόταση για έξι μήνες, αλλά πάντα ήθελα να παίξω στο εξωτερικό και είπα το ναι" .

Αρκετοί θα αναρωτηθούν μα στο Μαυροβούνιο ο νεαρός στράικερ όμως εξηγεί: "Μου εξήγησε πως η Μπούντοσνοτ Ποντγκόριτσα είναι η καλύτερη ομάδα και όντως όσα μου είπε τα είδα. Υπάρχει ένας σοβαρός επιχειρηματίας που βάζει αρκετά χρήματα στην ομάδα και όλα είναι στην εντέλεια. Την πρώτη χρονιά πήραμε το πρωτάθλημα με 15 βαθμούς διαφορά και τώρα που έφυγα τον Ιανουάριο ήμασταν 18 πόντους μπροστά".

Ο ίδιος άρχισε να σκοράρει κατά ριπάς στα παιχνίδια της Μπούντουσνοστ: "Έπαιξα καλά, είχα την ψυχολογία με το μέρος μου, μπήκε και τα πρώτα γκολ... Είχα και καλούς συμπαίκτες που με βοήθησαν και αυτοί αλλά και οι άνθρωποι της ομάδας, ο τεχνικός διευθυντής που με γνώριζε αλλά και ο προπονητής ο κ. Μιλένκοβιτς που μιλάει ελληνικά και αυτό με βοήθησε".

Δεν ήταν όμως όλα ρόδινα στο Μαυροβούνιο καθώς η παρουσία του εκεί συνέπεσε με την εξάπλωση του κορονοϊού σε όλο τον κόσμο: "Η κατάσταση με τον κορονοϊο με πήγε πίσω. Δεν μπορούσα να γυρίσω στην Ελλάδα να δω την οικογένεια μου. Έκανα ένα χρόνο να επιστρέψω σπίτι μου".

Αφού όλα πήγαν τέλεια για τον ίδιο στο Μαυροβούνιο με την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και με την ομάδα του μπροστά με 18 πόντους τη σεζόν 2020-21 αποφάσισε πως έπρεπε να πάει ένα σκαλί πιο πάνω... η μάλλον περισσότερα σκαλιά παραπάνω:

"Δεν είχα να κερδίσω κάτι άλλο στην Μπούντουσνοστ, μίλησα με τους ανθρώπους στην ομάδα και το δέχτηκαν με αποτέλεσμα να έρθω στη Βοσνία. Άργησα να βρω την ομάδα καθώς περίμενα να βρω κάτι καλό. Με το που μου έγινε η πρόταση από την Μπάνια Λούκα έμαθα καλά λόγια για την ομάδα ενώ και οι άνθρωποι της με ήθελαν για να έρθω να τους βοηθήσω. Πήγαμε... τρένο στο δεύτερο γύρο τρένο και ενώ το Σαράγεβο όταν ήρθα ήταν μπροστά αρκετούς βαθμούς τελικά πήραμε το πρωτάθλημα αέρα, είχαμε ένα καλό εξάμηνο γιατί είχαμε καλή ομάδα".

Ποια ήταν η πρώτη σύγκριση που κάνει μεταξύ των δύο πρωταθλημάτων: "Σαφώς το επίπεδο στη Βοσνία είναι υψηλότερο. Υπάρχουν τέσσερις-πέντε ομάδες που κάθε χρόνο παλεύουν για το πρωτάθλημα. Είναι επίσης ένα πρωτάθλημα με αρκετές ιδιαιτερότητες και δύσκολο. Δεν το λέω γιατί παίζω εδώ αλλά ενώ είναι ένα πρωτάθλημα Βοσνίας αυτό δεν ισχύει. Για παράδειγμα εδώ που μένω εγώ είναι Σέρβοι όλοι και χριστιανοί ορθόδοξοι, σαν και εμάς δηλαδή. Υπάρχει ομάδα που είναι το Σαράγεβο που είναι Μουσουλμάνοι. Είναι ένα πρωτάθλημα δύσκολο να πας να κερδίσεις εκτός έδρας, για μένα μπορεί να μην παίζει ρόλο. Στη Σιρόγκι δεν παίζεις αν δεν είσαι καθολικός Κροάτης. Όλα αυτά για τον κόσμο παίζουν ξεχωριστό ρόλο".

Και συνεχίζει λέγοντας: "Στο Μαυροβούνιο παίζουν αρκετοί μικροί που κάνουν το βήμα παραπάνω για τις πέντε ομάδες της Σερβίας. Το πρωτάθλημα της Βοσνίας είναι ακόμα καλύτερο όπως είπα και πριν. Δεν μπορώ να πω ότι είναι καλύτερο από τη Super League καθώς δεν υπάρχουν ομάδες όπως Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, Παναθηναϊκός αλλά, αν βγάλεις αυτές θα μπορούσαν οι υπόλοιπες ομάδες της Βοσνίας να κοντράρουν τις υπόλοιπες".

Από τον Ιανουάριο του 2020 έως τον Μάιο του 2021 ο Έλληνας επιθετικός κατέκτησε τέσσερις τίτλους. Πώς γίνεται αυτό θα πει κανείς. Αρχικά πήρε τον τίτλο του πρωταθλητή στο Μαυροβούνιο για τη σεζόν 2019-20. Εν συνεχεία αν και έπαιξε ένα εξάμηνο στην Μπούντοσνοτ Ποντγκόριτσα τη σεζόν 2020-21 όταν έφυγε η ομάδα του ήταν μπροστά με 18 πόντους και έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ με τον ίδιο να έχει αγωνιστεί σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και να παίρνει τα σχετικά μετάλλια.

Ο Παναγιώτης Μωραϊτής πανηγυρίζει το πρωτάθλημα που κατέκτησε στη Βοσνία με την Μπόρατς
Ο Παναγιώτης Μωραϊτής πανηγυρίζει το πρωτάθλημα που κατέκτησε στη Βοσνία με την Μπόρατς

Και εν συνεχεία με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα κατέκτησε το πρωτάθλημα Βοσνίας για τη σεζόν 2020-21. Όσο και αν ψάξουμε δύσκολα θα βρούμε άλλον Έλληνα με τέσσερις τίτλους στο εξωτερικό και μάλιστα σε ενάμιση χρόνο. Τι λέει όμως ο ίδιος για αυτό το επίτευγμα:

"Φυσικά και είμαι χαρούμενος. Όταν έφυγα από την Παναχαϊκή δεν περίμενα να πάνε τα πράγματα τόσα καλά. Οι τίτλοι είναι τίτλοι, είτε είναι εδώ, είτε αλλού. Αυτά μετράνε πάρα πολύ και για το βιογραφικό σου και για την καριέρα σου. Δεν το περίμενα. Μαζεύτηκαν όλα μαζί σε ενάμιση χρόνο που είμαι έξω. Θα έλεγα ότι νιώθω ευλογημένος. Είναι σημαντικό πράγμα να κερδίζεις τίτλους όπου και να είναι αυτοί, σου δίνουν ώθηση και σε σένα. Μπορεί να πας σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα αλλά να μην έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις τίτλους και μέσα απ' αυτούς να παίξεις στην Ευρώπη. Εγώ αγωνίστηκα ήδη σε προκριματικά Europa League και Champions League. Με ωριμάζουν περισσότερο αυτές οι εμπειρίες και γίνομαι και εγώ καλύτερος. Αντιμετωπίζω και καλύτερες ομάδες και μπορείς να τεστάρεις τον εαυτό σου".

Ακόμη ένα επίτευγμα του Έλληνα επιθετικού είναι το γεγονός πως έγινε πριν από λίγες μέρες ο πρώτος Έλληνας που σκόραρε στα Κύπελλα Ευρώπης για τη σεζόν 2021-22 καθώς μείωσε το σκορ για την ομάδα του στον αγώνα των προκριματικών του Champions League κόντρα στην Κλουζ: "Ναι το διάβασα και εγώ μετά το παιχνίδι και αισθάνθηκα αρκετά όμορφα. Μείωσα σε 2-1 στο ματς με την Κλουζ αλλά εν συνεχεία δεχτήκαμε και τρίτο γκολ και τα πράγματα είναι δύσκολα στη ρεβάνς. Ήταν κάτι πολύ ωραίο. Κάνα βραβείο δεν ξέρω αν θα πάρω (σ.σ. γέλια)".

Το 3-1 στη Ρουμανία κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα κάνει δύσκολη την προσπάθεια του Παναγιώτη Μωραΐτη και των συμπαικτών του για πρόκριση στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Champions League: "Θα είναι δύσκολο αλλά θα το παλέψουμε. Με τον κόσμο στο πλευρό μας καθώς στο γήπεδο θα έχουμε τους οπαδούς μας θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλος. Αν έληγε το ματς στο 2-1 θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες αλλά και τώρα θα τα δώσουμε όλα. Θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θα το παλέψουμε μέχρι τέλους".

Δεν είναι καλή η αλλαγή του εκτός έδρας γκολ για τις μικρές ομάδες

Με το νέο κανόνα για το εκτός έδρας γκολ να αλλάζει από φέτος και να μην ισχύει η Μπόρατς δεν θέλει δύο τέρματα για να προκριθεί αλλά τρία. Ποια είναι η άποψη του Έλληνα στράικερ: "Εντάξει εμάς τώρα αυτό δεν μας συμφέρει. Ζω στην πράξη αυτή την αλλαγή του κανονισμού. Αν κερδίσουμε 2-0 θα πάμε στην παράταση ενώ πριν θα είχαμε πάρει την πρόκριση. Θα είναι κρίμα. Πιστεύω ότι για τις μικρότερες ομάδες δεν είναι καλή αυτή η αλλαγή".

Αν αποκλειστεί από το Champions League θα βρεθεί στο European Conference League

Σε περίπτωση αποκλεισμού από τα προκριματικά του Champions League η συνέχεια θα βρει τους Βόσνιους στο Europa Conference League αντίπαλο μιας εκ των Φόλας Ες από το Λουξεμβούργο ή της Λίνκολ Ρεντ από το Γιβραλτάρ. Αν η Μπόρατς βρεθεί στον επόμενο γύρο και επίσης έχουν περάσει ΑΕΚ και Άρης τους αντιπάλους τους είναι πιθανόν ο Έλληνας φορ να βρεθεί αντιμέτωπος με μια εκ των ελληνικών ομάδων.

Ο Παναγιώτης Μωραϊτής πανηγυρίζει ένα από τα γκολ του με την Μπόρατς
Ο Παναγιώτης Μωραϊτής πανηγυρίζει ένα από τα γκολ του με την Μπόρατς

Ποια θα ήθελε να βρει στο διάβα του και γιατί: "Και οι τρεις ομάδες είναι αρκετά δύσκολες. Η ΑΕΚ κάνει καλές μεταγραφές απ' όσο διαβάζω ενώ ΠΑΟΚ και Άρης είναι καλές ομάδες. Είναι στο ίδιο επίπεδο. Δεν μπορώ να σου πω αυτή τη στιγμή αν θα ήθελα κάποιον περισσότερο. Θα έλεγα την ΑΕΚ επειδή η Αθήνα είναι κοντά στο Αγρίνιο".

Η Βέλεζ είναι μια ομάδα που παίζει εξαιρετικά στην κόντρα

Από τη στιγμή που η κουβέντα πήγε στην ΑΕΚ δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε για τη Βέλεζ. Μια εκ των δύο υποψήφιων αντιπάλων των "κιτρινόμαυρων" στο νεοσύστατο Conference την οποία ο 24χρονος έχει αντιμετωπίσει στη Βοσνία: "Πέρυσι που ήρθα εγώ εδώ μου έκανε εντύπωση, η μοναδική ομάδα που μου άρεσε τόσο. Και εκεί είναι μικρός ο προπονητής ο οποίος έχει αφήσει το δικό του στίγμα. Είναι μια ομάδα πολύ καλή στην κόντρα επίθεση. Ο εξτρέμ είναι και διεθνής. Είναι καλή ομάδα. Μπορεί να κάνει τη ζημιά στην κόντρα επίθεση. Έχει δυνατούς και γρήγορους παίκτες. Είναι μια ομάδα υπολογίσιμη. Τα δύο τελευταία χρόνια κάνουν τα βήματα παραπάνω".

Πώς είναι να παίζεις σε Σαρέγεβο και Ζένιτσα

Επιστροφή στη Μπόρατς και τη Βοσνία. Όπου μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Μωραΐτης επισκέφτηκε πέρυσι στα πλαίσια των αγώνων που έδωσε με την ομάδα του κάποιες πόλεις όπως το Σαράγεβο ή τη Ζελένιτσα όπου οι αναμνήσεις από τον πόλεμο στις αρχές της δεκαετίας του 90' είναι ακόμα στον αέρα: "Μπορεί στο μεγαλύτερο μέρος της Βοσνίας να μην καταλαβαίνεις πολλά, αλλά όταν πήγαμε να παίξουμε στο Σαράγεβο καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί. Τι έχουν περάσει αυτοί οι άνθρωποι. Βλέπεις μεγάλα κτίρια καινούρια από τη μία αλλά από την άλλη έβλεπες κάτι παλιά σπίτια στο βουνό ερημωμένα και καταλαβαίνεις ότι κάτι έχει γίνει. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Στην ομάδα έχουμε ανθρώπους που έχουν χάσει τους γονείς τους στον πόλεμο.

Δεν θα ξεχάσω τη στιγμή που ήμασταν στο γήπεδο της Ζελένιτσαρ εγώ και ο βοηθός προπονητής και καθόμασταν ακριβώς στη σέντρα και γυρνάει και μου λέει: "Από εδώ και πέρα ήμασταν εμείς, από εδώ και πέρα ήταν αυτοί και πολεμούσαμε". Επίσης έχω μιλήσει με αρκετούς ανθρώπους που εκείνη την περίοδο τους είχαν βοηθήσει Έλληνες καθώς τους είχαν υιοθετήσει.

Εδώ που μένω εγώ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Στο Μαυροβούνιο πήγα στην Ποντγκόριτσα είναι όλοι Σέρβοι και εδώ που μένω τώρα είναι επίσης όλοι Σέρβοι και μας αγαπάνε όλοι, μου συμπεριφέρονται αρκετά καλά. Αισθάνομαι καλά και στην πόλη".

Στην Μπόρατς ο Έλληνας επιθετικός είναι συμπαίκτης με τον Στόγιαν Βράνιες. Τον 35χρονο μέσο και αρχηγό του Όγκνιεν Βράνιες, γνωστό σε όλους μας από τη θητεία του στην ΑΕΚ. Άραγε και ο Στόγιαν είναι τόσο... τρελός: "Δεν φαίνεται έτσι, είναι πιο ήρεμος. Βέβαια έχει και αυτός την τρέλα του αλλά θεωρώ πως είναι περισσότερο ήρεμος. Μιλάμε για τον αδερφό του, έχω συναντήσει και τον Όγκνιεν όταν είχε έρθει εδώ. Επίσης με τον αδερφό του μιλάμε για την Ελλάδα καθώς την είχε επισκεφτεί και του άρεσαν τα όσα είχε δει".

Ο Παναγιώτης Μωραϊτής πανηγυρίζει ένα από τα γκολ του με την Μπόρατς
Ο Παναγιώτης Μωραϊτής πανηγυρίζει ένα από τα γκολ του με την Μπόρατς

Πώς είναι για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή να συνεργάζεται με έναν επίσης νεαρό προπονητή, καθώς ο τεχνικός που έχει στη Βοσνία δεν έχει κλείσει καλά-καλά τα 37χρόνια: "Είναι κάτι που μου συνέβη πρώτη φορά. Δεν έχω συνεργαστεί με τόσο μικρό προπονητή ποτέ ξανά. Μάλιστα ήρθε στην ομάδα σχεδόν μαζί με εμένα. Ήταν στη δεύτερη ομάδα, ανέβηκε τον Δεκέμβριο, πήγε καλά, πήρε το πρωτάθλημα και έμεινε. Είναι ένας άνθρωπος πιο κοντά σε εμάς στην ηλικία. Να φανταστείς τον αδερφό του Βράνιες τον περνάει μόλις δύο χρόνια. Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία αλλά δεν βλέπω μεγάλες διαφορές. Ναι μεν μπορεί να μην έχει την εμπειρία που έχει ένας μεγαλύτερος αλλά έχει όρεξη για δουλειά. Και επίσης όποια και αν είναι η ηλικία του προπονητή πάντα πρέπει να υπάρχει σεβασμός".

Να πάω σε μια ομάδα που να με βοηθήσει

Μέσα σε ενάμιση χρόνο ο Παναγιώτης Μωραΐτης έχει ήδη παίξει σε δύο ομάδες στα Βαλκάνια. Ποιο όμως θα είναι το επόμενο βήμα του; "Αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή, καθώς η περσινή χρονιά με βάση τα στατιστικά δεν πήγε καλά για μένα με τα 7-8 γκολ που πέτυχα είναι να έχω μια καλύτερη σεζόν, περισσότερο παραγωγική και να βοηθήσω την ομάδα του να φτάσει στην κατάκτηση των τίτλων που θα διεκδικήσει. Και παράλληλα να πάρω ό,τι καλύτερο μπορώ μέσα από τα ματς της Ευρώπης. Βέβαια οι τίτλοι που πήρα πέρυσι με έκαναν χαρούμενο. Θέλω να έχω μια καλή χρονιά και στο τέλος του επόμενου έτους να κάνω το ταμείο. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, όταν κάνεις μια καλή χρονιά μπορείς να αποφασίσεις με μεγαλύτερη ηρεμία".

Επιθετικός γαρ, πήγε να κάνει ντρίπλα και να μην απαντήσει στην ερώτηση για το που βλέπει τον εαυτό του τον επόμενο χρόνο αλλά δεν την απέφυγε τελικά: "Δεν ξέρω ακόμα. Σίγουρα θα ήθελα να πάω σε κάποιο καλύτερο πρωτάθλημα. Θέλω όταν θα κάνω το βήμα να είμαι έτοιμος. Να είναι το σωστό για να καθιερωθώ. Δεν θέλω να πάω σε ένα πρωτάθλημα απλά για να πάω. Βήμα-βήμα και σωστές επιλογές. Εγώ είμαι σέντερ φορ θέλω να βάζω γκολ, να πάω σε μια ομάδα που θα με βοηθήσει. Τα κοιτάω όλα μαζί με τους εκπροσώπους μου και σιγά-σιγά".

Κλείνοντας τη συζήτηση που είχαμε ο Έλληνας φορ τόνισε πως ναι μην μπορεί να μην έκανε το βήμα, όχι ακόμα τουλάχιστον για ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα αλλά δεν έχει μετανιώσει λεπτό την απόφαση που πήρε να φύγει από την Ελλάδα και να ανοίξει την πόρτα του εξωτερικού: "Ποτέ δεν το μετάνιωσα ούτε σκέφτηκα να γυρίσω πίσω. Λίγο με την καραντίνα που έγινε λόγω covid με επηρέασε. Γιατί συνέβη όταν ήρθα εγώ στο εξωτερικό και έτυχε να κάνω ένα χρόνο να πάω σπίτι και να δω τους δικούς μου. Οπότε μου είχε λείψει η οικογένεια αλλά μέχρι εκεί. Συνήθως δεν μετανιώνω. Πάω με το συναίσθημα και τη λογική. Δεν παίρνω αποφάσεις εν θερμώ".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ