SPORTS & GOSSIP

Ο Πάμπλο Φορνάλς είχε πρόγραμμα: Και το Conference League κατέκτησε και στο victory parade πήγε και παντρεύτηκε

Ο Πάμπλο Φορνάλς πανηγυρίζει το δικό του, προσωπικό τρεμπλ. Το Conference το κατέκτησε με τη Γουέστ Χαμ, στη παρέλασε των "σφυριών" συμμετείχε και είπε να βάλει και το κερασάκι στη τούρτα, αφού παντρεύτηκε την αγαπημένη του.
Ο Πάμπλο Φορνάλς πανηγυρίζει το δικό του, προσωπικό τρεμπλ. Το Conference το κατέκτησε με τη Γουέστ Χαμ, στη παρέλασε των "σφυριών" συμμετείχε και είπε να βάλει και το κερασάκι στη τούρτα, αφού παντρεύτηκε την αγαπημένη του. PRINT SCREEN

Ο Πάμπλο Φορνάλς πανηγυρίζει το δικό του, προσωπικό τρεμπλ. Το Conference το κατέκτησε με τη Γουέστ Χαμ, στη παρέλασε των "σφυριών" συμμετείχε αλλά είπε να βάλει και το κερασάκι στη τούρτα, αφού παντρεύτηκε την αγαπημένη του.

Ο ποδοσφαιριστής της Γουέστ Χαμ, Πάμπλο Φορνάλς, πανηγυρίζει το δικό του, προσωπικό τρεμπλ.

Ο 27χρονος μέσος των "σφυριών" παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του στην πατρίδα του, την Ισπανία, 48 ώρες αφότου κατέκτησε το Europa Conference League με την ομάδα του κόντρα στη Φιορεντίνα (2-1).

Ο Ισπανός χαφ συμμετείχε στον τελικό αφού πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Μπενραχμά στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ επίσης παρέλαση μαζί με την αποστολή των Λονδρέζων πάνω σε ανοιχτό λεωφορείο στους δρόμους της αγγλικής πρωτεύουσας.

Ολοκλήρωσε την πετυχημένη φετινή για αυτόν σεζόν με τον γάμο του με την αγαπημένη του Τάνια. Στη τελετή παρευρέθηκαν πολλοί από τους συμπαίκτες του για να γιορτάσουν μαζί του την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του.

Είχε πρόγραμμα, μέσα σε τρεις ημέρες τα έκανε... όλα.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ