ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός τσεκάρει τον Ντιόγκο Γκονσάλβες, σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ο Ντιόγκο Γκονσάλβες με τη φανέλα της Μπενφίκα κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης σε ματς του Europa League | 29 Οκτωβρίου 2020
Ο Ντιόγκο Γκονσάλβες με τη φανέλα της Μπενφίκα κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης σε ματς του Europa League | 29 Οκτωβρίου 2020 @2020 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ εμπλέκουν τα τελευταία 24ωρα τον Ολυμπιακό με διάφορα μεταγραφικά σενάρια, με το τελευταίο να αφορά τον Ντιόγκο Γκονσάλβες της Μπενφίκα.

Αρκετές αναφορές υπάρχουν στα πορτογαλικά ΜΜΕ τα τελευταία εικοσιτετράωρα για μεταγραφικές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκουν τον Ολυμπιακό. Αρχικά, ήταν ο Πορτογάλος αριστερός μπακ Ράφα Σοάρες, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Βιτόρια Γκιμαράες. Ακολούθως, ήταν ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ (με πορτογαλικό διαβατήριο) Γιαν Κόουτο που αγωνίστηκε στην Μπράγκα ως δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι.

Στην συνέχεια, στην Ιβηρική χερσόνησο υπήρξαν σενάρια για τον 32χρονο Μαροκινό (με ισπανική υπηκοότητα) Ζουχαϊρ Φεντάλ ο οποίος μένει ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Και τώρα, προέκυψε ένα ακόμη και αφορά τον Ντιόγκο Γκονσλάβες της Μπενφίκα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, ο Ολυμπιακός προσέγγισε τους Αετούς της Λισαβόνας βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις τους για τον Πορτογάλο εξτρέμ. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής είχε 34 συμμετοχές και 2 ασίστ μέσα στην περίοδο με την Μπενφίκα σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι Λουζιτανοί φέρονται να παραχωρούν τον Ντιόγκο Γκονσάλβες, ο οποίος εκπροσωπείται από τον ατζέντη Ζόρζε Μέντες, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 6.000.000 ευρώ. Εκτός από την Μπενφίκα, ο παίκτης αγωνίστηκε μία σεζόν ως δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ και άλλη μία στη Φαμαλικάο.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είχε χρησιμοποιηθεί την προηγούμενη περίοδο (2020-21) αρκετές φορές και στη θέση του δεξιού μπακ, σε μία περίοδο όπου είχε παίξει σε 30 παιχνίδια, με συγκομιδή 2 τέρματα και 6 ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ