ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει συζητήσεις με τον Μασούρα για την επέκταση του συμβολαίου του

Ο Μασούρας πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - Απόλλωνας
Ο Μασούρας πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - Απόλλωνας EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός απέρριψε τρεις προτάσεις της Τραμπζονσπόρ για τον Μασούρα και πλέον ξεκινάει συζητήσεις για να επεκτείνει το συμβόλαιο του 28χρονου ποδοσφαιριστή.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήθελαν να κρατήσουν τον Γιώργο Μασούρα στον Πειραιά και το έδειξαν έμπρακτα όλο αυτό το διάστημα που βρίσκονταν σε συζητήσεις με την Τράμπζονσπορ.

Οι ερυθρόλευκοι απέρριψαν τρεις επίσημες προσφορές της τουρκικής ομάδας, που ανέρχονταν στα 3.500.000, 5.000.000 και 5.5000.000 ευρώ, καθώς ήθελαν τον έμπειρο διεθνή επιθετικό στο ρόστερ τους και την τρέχουσα περίοδο.

Ο Μασούρας, όμως, δεν παραμένει απλά στον Ολυμπιακό αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπογράψει άμεσα την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2025 ή του 2026. Το ισχύον συμβόλαιο του 28χρονου ποδοσφαιριστή με τους ερυθρόλευκους εκπνέει τον Ιούνιο του 2024.

Ο Έλληνας άσος, ο οποίος χειροκροτήθηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Ιωνικό, μετράει 172 συμμετοχές με την πειραϊκή ομάδα έχοντας συγκομιδή 43 τέρματα και 23 ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ