ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός "ψάχνεται" για επιτελικό χαφ με δυνατότητα να παίζει και στα πλάγια

Ο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ
Ο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ ΙΝΤΙΜΕ

Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να επιδιώκουν να λύσουν σύντομα τα ζητήματα της απόκτησης δεξιού μπακ, χαφ, εξτρέμ και κεντρικού επιθετικού, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δεν κοιτούν παίκτες από τη διεθνή αγορά και σε άλλες θέσεις.

Προτεραιότητα του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή είναι: Πρώτον, η άμεση ανανέωση του συμβολαίου του Αραμπί. Δεύτερον, η επέκταση της συνεργασίας με τον Βαλμπουενά. Τρίτον, η απόκτηση δεξιού μπακ, εκεί όπου έχουν το προβάδισμα τούτη την ώρα ο Μπάλντοκ και ο Κόουτο. Τέταρτον, η μεταγραφή εξτρέμ. Πέμπτον, η προσθήκη κεντρικού χαφ.

Ωστόσο οι άνθρωποι της πειραϊκής ομάδας ψάχνονται για ποδοσφαιριστές και σε άλλες θέσεις, όπως σε αυτή του αριστερού μπακ, του στόπερ εάν και εφόσον πωληθεί ο Σισέ, αλλά του κεντρικού μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός ψάχνεται για επιτελικό χαφ ο οποίος να έχει τη δυνατότητα να μπορεί να αγωνιστεί και στα πλάγια της επίθεσης. Δεν είναι τυχαίο πως πριν από τρεις μήνες οι ερυθρόλευκοι είχαν ασχοληθεί με τον Ρεμί Καμπελά, ή ό,τι –όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Πορτογαλία- έχουν στα υπόψη τον Αντρέ Φράνκο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός στοχεύει σε καλές περιπτώσεις, ορισμένες εκ των οποίων δεν έχουν βγει ακόμη στο φως της δημοσιότητας και οι οποίες θα χρειαστούν υπομονή μέχρι να ξεκαθαρίσουν. Προφανώς πρόκειται για παίκτες που, είτε δεσμεύονται με συμβόλαιο με τις ομάδες του και χρειάζεται χρόνο για να ξεδιαλύνει το τοπίο, είτε έχουν υψηλό κασέ και πολλά θα εξαρτηθούν από τις διαπραγματεύσεις.

Ο Μαρτίνς έχει διαθέσιμους αυτή τη στιγμή για τη θέση του επιτελικού χαφ, τους οποίους χρησιμοποιεί τις περισσότερες φορές στα άκρα της επίθεσης, τον Φορτούνη, τον Καρβάλιο, τον Αγκιμπού Καμαρά, τον Φαντιγκά, ενώ εκκρεμεί η απόφαση για τον Βαλμπουενά. Όμως φαίνεται πως ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει έναν παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Θα δείξει στη συνέχεια του καλοκαιριού.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός αναμένει από μέρα σε μέρα την απάντηση του Αραμπί, ο οποίος έχει τρενάρει αρκετά την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του. Οι ερυθρόλευκοι του έχουν στρώσει “χρυσάφι” στα πόδια του (του προσφέρουν 2.000.000 ευρώ τον χρόνο + 800.000 σε μπόνους για την επίτευξη στόχων) και μάλιστα για διετές συμβόλαιο.

Αυτό σημαίνει συνολικά 5.600.000 ευρώ για δύο χρόνια. Ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχουν υπογραφές. Αν υπήρχαν πρώτη η πειραϊκή ΠΑΕ θα είχε ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του Μαροκινού σέντερ φορ. Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορεί να προκύψει συμφωνία απόψε, αύριο ή την επόμενη εβδομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ