ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Αραμπί απαντάει άμεσα για το μέλλον του στους ερυθρόλευκους

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI SPORTS

Η επιστροφή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην Αθήνα ξεκαθαρίζει την κατάσταση σχετικά με το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός απαντάει στους ερυθρόλευκους.

Η σεζόν έχει ολοκληρωθεί για τον Ολυμπιακό από τις 17 Μαρτίου μετά και το τελευταίο παιχνίδι των playoffs της Super League Interwetten. Έκτοτε οι παίκτες των ερυθρόλευκων σκορπίστηκαν στα τέσσερα σημεία ορίζοντα στο πλαίσιο των διακοπών τους μετά από μία κουραστική σεζόν, εκτός ωστόσο από έντεκα ποδοσφαιριστές εξαιτίας των υποχρεώσεων τους με τις εθνικές του.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί απήλαυσε τις διακοπές του στο Μαϊάμι, όπου βρήκε και την ευκαιρία να παρακολουθήσει το Game 5 των playoffs ανάμεσα στους Χιτ και τους Σέλτικς. Ο Μαροκινός στράικερ βρίσκεται σε φάση επιστροφής στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο Αραμπί ανέβασε το Σάββατο (29/5) story στο Instagram από τον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ στο Παρίσι.

Η επιστροφή ξεκαθαρίζει την κατάσταση

Ο Μαροκινός επιθετικός αναμένεται στην Αθήνα το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας (30/5). Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αναμένεται να απαντήσει για το τι μέλλει γενέσθαι και αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, το οποίο λήγει στις 30 Ιουνίου.

Κατά την τελευταία επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή οι ερυθρόλευκοι προσφέρουν το ίδιο συμβόλαιο στον Μαροκινό. Δηλαδή, ο Ολυμπιακός δίνει 2.000.0000 ευρώ τον χρόνο συν τα μπόντους στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος είναι πια 35 στα 36. Η πρότασή των ερυθρόλευκων αφορά διετή συνεργασία.

Ο Αραμπί αισθάνεται πολύ καλά στην Ελλάδα, όπως και η οικογένειά του. Ο ίδιος μάλιστα κατά το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του, απάντησε πως δεν θα ήθελε να είναι απέναντι στην ΑΕΚ το τελευταίο του ματς με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Η υπόθεση του Αραμπί έχει μπει για τα καλά στην τελική ευθεία. Πρόκειται για ένα ζήτημα που ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει άμεσα. Είναι δεδομένο πως η παραμονή ή όχι του 35χρονου στράικερ θα κρίνει εν πολλοίς την κατάσταση στη θέση του κεντρικού επιθετικού. Εάν δεν υπάρξει deal τότε η πειραϊκή ΠΑΕ θα χρειαστεί να αναζητήσει νέα λύση.

Ο Ολυμπιακός πάντως έχει την ανάγκη από παίκτες της ποιότητάς του και της προσωπικότητας. Είναι άλλωστε και ένας παίκτης που έπειτα από τρία χρόνια στους ερυθρόλευκους γνωρίζει καλά τον οργανισμό. Η φετινή του παρουσία με τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά έδειξε γιατί τον θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς. Σε 51 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις σκόραρε 23 γκολ και μοίρασε δύο ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ