ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός ψάχνει να ικανοποιήσει οικονομικά τον Λάριν, σύμφωνα με τον Ρομάνο

Ο Κάιλ Λάριν πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μπεσίκτας
Ο Κάιλ Λάριν πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μπεσίκτας AP PHOTO

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 27χρονου εξτρέμ, Κάιλ Λάριν, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπεσίκτας και ψάχνει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του.

Ο Ολυμπιακός προχωράει τον σχεδιασμό του, προκειμένου να κλείσει εξτρέμ. Η πειραϊκή ομάδα έχει ψαχτεί το τελευταίο διάστημα για αρκετούς ακραίους επιθετικούς μεταξύ των οποίων για τους Γιασίν Μπραχίμι και Κάιλ Λάριν που μένουν ελεύθεροι.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει σε tweet πως οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον Κάιλ Λάριν, με το συμβόλαιο του 27χρονου Καναδού εξτρέμ με την Μπεσίκτας να λήγει τον Ιούλιου. Μάλιστα, τονίζει πως ο ποδοσφαιριστής είναι στη λίστα του Ολυμπιακού για αρκετό καιρό.

Το ποστ του έγκριτου δημοσιογράφου περιγράφει πως οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να ικανοποιήσουν τις μισθολογικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο Λάριν ζητάει 2.000.000 ευρώ, τα οποία οι Πειραιώτες είναι διατεθειμένοι να δώσουν.

Ο Λάριν αγωνίζεται από το 2020 στην Μπεσίκτας. Τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις έχει 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με οκτώ γκολ και μία ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ