ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ολυμπιακός προσφέρει δύο εκατομμύρια ευρώ για τον Ενταό"

Ο Ενταό πανηγυρίζει γκολ του με την Καραγκουμρούκ
Ο Ενταό πανηγυρίζει γκολ του με την Καραγκουμρούκ YOUTUBE

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Γιαγκίζ Σαμπουντσουόγλου, ο Ολυμπιακός προσφέρει δύο εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Αλασάν Εντάο απ' την Καραγκουμρούκ.

Ο Ολυμπιακός εντείνει τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν μετά την απόκτηση του Τικίνιο Σοάρες. Οι ερυθρόλευκοι αναζητούν ενίσχυση και σε άλλες θέσεις και συχνά ρεπορτάζ απ' τα εξωτερικά συνδέουν την ομάδα του Πειραιά με ποδοσφαιριστές.

Ένας από αυτούς είναι ο Αλασάν Ενταό. Ο Ενταό είναι 24 χρονών και αγωνίζεται στη θέση του εξτρέμ για την Καραγκουμρούκ. Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας 11 γκολ και μοιράζοντας εννέα ασίστ.

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Γιαγκίζ Σαμπουντσουόγλου, ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την τούρκικη ομάδα για τον 24χρονο Καμερουνέζο. Το συμβόλαιο του Ενταό λήγει το 2022 με την τουρκική ομάδα.

Μάλιστα, ο Σαμπουντουόγλου υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει και την πρώτη του προσφορά στους Τούρκους, η οποία ανέρχεται στα δύο εκατομμύρια ευρώ. Οι επόμενες ώρες θα δείξουν τι μπορεί να βγει από αυτήν την υπόθεση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ