ΒΕΛΓΙΟ

Ο Όφερμαρς ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στην Άντβερπ

Ο Μαρκ Όφερμαρς σε αγώνα του Άγιαξ
Ο Μαρκ Όφερμαρς σε αγώνα του Άγιαξ PRINT SCREEN

Ο Μαρκ Όφερμαρς επιστρέφει στο ποδόσφαιρο για λογαριασμό της Άντβερπ, ύστερα από το σκάνδαλο στο οποίο ήταν πρωταγωνιστής και του κόστισε τη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου στον Άγιαξ.

Ο Μαρκ Όφερμαρς γυρίζει σελίδα στην καριέρα του, αναλαμβάνοντας τεχνικός διευθυντής στην Άντβερπ. Ο Ολλανδός παλαίμαχος επιστρέφει στο ποδόσφαιρο, ύστερα από την αποχώρησή του από τον Άγιαξ, εξαιτίας της αποκάλυψης ενός σκανδάλου στο οποίο υπήρξε αρνητικός πρωταγωνιστής.

Ο 48χρονος άλλοτε διεθνής αποχώρησε από τον "Αίαντα" στις αρχές Φεβρουαρίου, όταν έγινε γνωστό ότι έστελνε σε γυναίκες υπαλλήλους του συλλόγου ανάρμοστα μηνύματα σεξουαλικής φύσης.

Έκτοτε ήρθε σε επαφές με το βελγικό σύλλογο και οι δύο πλευρές τα βρήκαν. Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η παρουσίασή του, με τον Όφερμαρς να δηλώνει μεταξύ άλλων: "Για μήνα η Άντβερπ είναι μια νέα περίοδος και ένα νέο κεφάλαιο. Θα ήθελα να αρχίσω καλά με όλους. Αν έχεις εργαστεί στον Άγιαξ, μετά μπορείς να συνεχίσεις μόνο στο εξωτερικό. Γι' αυτό κι επέλεξα να πάω έξω".

"Θέλω να αφήσω τη σελίδα του Άγιαξ πίσω μου. Η αποχώρησή μου ήταν πολύ λυπηρή. Πρέπει να το ξεπεράσω. Θα το κάνω. Ό,τι έγινε στον Άγιαξ δεν επηρέασε τις διαπραγματεύσεις μου με την Άντβερπ. Δεν θα συμβεί ξανά".

TAGS ΒΕΛΓΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ