ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

"Ο Ντοναρούμα δεν είναι ευτυχισμένος στην Παρί, τον σκέφτεται η Γιουβέντους", γράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα με τη φανέλα της Παρί στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Λιόν | 19 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα με τη φανέλα της Παρί στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Λιόν | 19 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα πήγε με την προοπτική να πάρει αυτόματα φανέλα βασικού στην Παρί αλλά αυτή τη φοράει ακόμα ο Κέιλορ Νάβας, με τα ιταλικά ΜΜΕ να τονίζουν πως είναι δυσαρεστημένος και ότι η Γιουβέντους τον έχει πάντα στο μυαλό της.

Αλλιώς τα περίμενε ο Τζανλούτζι Ντοναρούμα όταν πήρε την απόφαση να αφήσει την Μίλαν -ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά- και να μετακομίσει στο Παρίσι υπογράφοντας ένα χρυσό πενταετές συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν (με βασιλικές ετήσιες αποδοχές ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ) και αλλιώς τα βρίσκει.

Ο 22χρονος Ιταλός πορτιέρε πανηγύρισε τον Ιούλιο την κατάκτηση του Euro 2020 έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην σκουάντρα ατζούρα και η λογική υπαγόρευε πως προοριζόταν για βασικός στη νέα του ομάδα, όμως φαίνεται πως όλοι λογάριαζαν χωρίς τους Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και Κέιλορ Νάβας.

Μέχρι στιγμής, ο Αργεντινός προπονητής δεν έχει αλλάξει την ιεαραρχία στη θέση του γκολκίπερ και διατηρεί τον Νάβας κάτω από την εστία δίνοντάς του περισσότερα παιχνίδια, με τον Ντοναρούμα να μετράει μόλις δύο παιχνίδια με τη φανέλα των Παριζιάνων, αυτά στο πρωτάθλημα με την Κλερμόν και την Λιόν.

Μακρινό παρελθόν το ειδύλλιο Παρί - Ντοναρούμα

Κάπως έτσι το ειδύλλιο αρκετών μηνών που υπήρχε μεταξύ Ντοναρούμα - Παρί μοιάζει να έχει ξεθωριάσει, με τις δύο μεγαλύτερες σε κυκλοφορίες αθλητικές εφημερίδες της Ιταλιας, Gazzetta dello Sport και Corriere della Sera, να αναφέρουν με σημερινά τους δημοσιεύματα πως ο "Τζίτζο" είναι βαθύτατα δυσαρεστημένος με την όλη κατάσταση.

"Ο Νάβας υποστηρίζεται από τους Λατινοαμερικανούς της Παρί. Το γκρουπ που αποτελείται από τους Ντι Μαρία, Παρέδες, Μαρκίνιος, Νεϊμάρ και έχει πλέον και τον Μέσι, είναι πολύ ενωμένο και υποστηρίζει τον Κοσταρικανό", αναφέρει η Corriere della Sera, ενώ την ίδια η ώρα ένα άλλο ιταλικό μέσο, η Sportmediaset, βάζει στο παιχνίδι και την... Γιουβέντους.

"Ο Σέζνι, σιγά σιγά, αρχίζει να βγαίνει από την άσχημη κατάσταση στην οποία βρέθηκε στα πρώτα ματς αλλά είναι εμφανές πως οι μπιανκονέρι αναζητούν έναν τερματοφύλακα τοπ επιπέδου που μπορεί να εγγυηθεί ασφάλεια στην ομάδα για τουλάχιστον μία δεκαετία.

Το παρελθόν το έχει αποδείξει αυτό: ο Τζοφ έμεινε βασικός από το 1972 μέχρι το 1983 και ο Μπουφόν για σχεδόν 20 χρόνια, εάν εξαιρεθεί ο ένας χρόνος του στην Παρί και τα δύο χρόνια του με το ρόλο του αναπληρωματικού στην Γιουβέντους.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Γιουβέντους σκέφτεται τον Ντοναρούμα", αναφέρει το εν λόγω μέσο. Σύμφωνα μάλιστα με την ίδι α πηγή, αν τα πράγματα συνεχίσουν να πηγαίνουν έτσι, τότε ο Μίνο Ραϊόλα δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και θα αναλάβει δράση για να βρει ομάδα στον πελάτη του όπου θα μπορεί να του εγγυηθεί πως θα αγωνίζεται και δεν θα βλέπει την πλάτη του... 34χρονου Νάβας.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ