ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ντοναρούμα: "Είχαμε διαφορετικές φιλοδοξίες με την Μίλαν, η Παρί έχει παίκτες φαινόμενα"

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα πανηγυρίζει την κατάκτηση του Euro 2020 με την εθνική Ιταλίας εις βάρος της Αγγλίας | 11 Ιουλίου 2021
Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα πανηγυρίζει την κατάκτηση του Euro 2020 με την εθνική Ιταλίας εις βάρος της Αγγλίας | 11 Ιουλίου 2021 @2021 FACUNDO ARRIZABALAGA/POOL VIA AP IMAGES

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην Corriere dello Sport για τους λόγους που τον ώθησαν να αφήσει μετά από οκτώ χρόνια την Μίλαν και να επιλέξει την Παρί καθώς και την ως τώρα εμπειρία της συνύπαρξής του με τον Μέσι.

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα αλλά και αρκετές ημέρες από τότε που ο Ιταλός διεθνής εμφανίστηκε στο χορτάρι του "Παρκ Ντε Πρενς" μαζί με τους Μέσι, Ράμος, Χακίμι και Βαϊνάλντουμ για να γνωρίσει την αποθέωση από τους οπαδούς της νέας του ομάδας ως ένα πρώτο "καλωσόρισμα".

Ο ίδιος αδημονεί για να κάνει το ντεμπούτο του με τους Παριζιάνους, όμως ταυτόχρονα δεν ξεχνάει και τα οκτώ χρόνια που προηγήθηκαν και στα οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Μίλαν, με τον "Τζίτζο" να παραχωρεί συνέντευξη στην Corriere dello Sport και να αναφέρεται εκτενώς στο ροσονέρο κεφάλαιο που σημάδεψε την καριέρα του.

"Δεν θα ήθελα να μιλήσω για την τελευταία σεζόν, δεν θα είχε νόημα να το κάνω σήμερα, ας αλλάξουμε θέμα. Στην Μίλαν ήμουν οκτώ χρόνια και ήταν το σπίτι μου, έζησα πανέμορφες στιγμές.

Η Μίλαν ακόμα και σήμερα με ενθουσιάζει, έχω μεγάλο σεβασμό για τα άτομα που δουλεύουν εκεί και τους οπαδούς. Όταν έμαθα πως ο διευθυντής (σ.σ. Γκαζίδης) είχε πρόβλημα με την υγεία του, τού έγραψα ευχόμενος να επιστρέψει γρήγορα στο Μιλανέλο, το σπίτι του.

Όμως η ζωή είναι γεμάτη από επιλογές, είχαμε διαφορετικές φιλοδοξίες. Θα παραμείνω για πάντα οπαδός της Μίλαν", τόνισε αναφορικά με την Μίλαν, για να συνεχίσει:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η απόφαση που ωρίμασε και το συναπάντημα με τον Μέσι

"Οκτώ χρόνια δεν ξεχνιούνται γρήγορα αλλά είχα ανάγκη να αλλάξω για να μεγαλώσω, για να βελτιωθώ και να γίνω πιο δυνατός. Είναι κάποιες αποφάσεις που χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ωριμάσουν.

Τις επαγγελματικές αποφάσεις τις παίρνω πάντα μόνος, η οικογένειά μου με στηρίζει πάντα και μου αφήνει πάντα ελεύθερο πεδίο. Το ίδιο κάνει και ο Μίνο (Ραϊόλα).

Σέβεται 100% την επιθυμία των πελατών του ενώ κάνει ταυτόχρονα τα πάντα να ικανοποιηήσει τις επιθυμίες τους. Έφυγα από την Μίλαν και δεν είχα επαφή με άλλες ομάδες, το ορκίζομαι. Ήμουν όμως σίγουρος ότι κάνοντας ένα καλό Euro, κάποια θα εμφανιζόταν".

Όσο για το παρόν και το μέλλον του, που είναι η Παρί Ζεν Ζερμέν και στην οποία θα έχει για συμπαίκτη μεταξύ άλλων και τον εξάκις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, Λιονέλ Μέσι, ο Ντοναρούμα δήλωσε:

"Όταν υπέγραψα, ο πρόεδρος μου είπε "επιτέλους είμαστε μαζί ". Τώρα είμαι καλά, χαλαρός. Πέρυσι η ομάδα δεν πήρε την Ligue 1 αλλά ο πραγματικός στόχος είναι άλλος, το Champions League.

Ο Μέσι είναι απίστευτος, όταν έγινε γνωστό το αντίο του στην Μπαρτσελόνα δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα τον έβλεπα εδώ, αυτή είναι ομάδα από φαινόμενα".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΜΙΛΑΝ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ