ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Αποδοκιμασίες για Εμπαπέ, αποθέωση για Μέσι πριν από το παιχνίδι με Στρασμπούρ

Ο Μέσι στο Παρκ Ντε Πρενς
Ο Μέσι στο Παρκ Ντε Πρενς © 2021 FRANCOIS MORI / AP IMAGES

Η Παρί παρουσίασε στο κοινό της τα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού πριν από τον αγώνα με τη Στρασμπούρ. Αποθεώθηκε ο Λιονέλ Μέσι, αλλά αποδοκιμάστηκε ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Η Παρί χρησιμοποίησε την πρεμιέρα της στη φετινή Ligue 1 με αντίπαλο τη Στρασμπούρ (22:.00, Novasports Prime, live ενημέρωση SPORT24) ως πλατφόρμα για να παρουσιάσει τα μεταγραφικά αποκτήματα στο κοινό της. Γι' αυτόν το λόγο επέτρεψε την είσοδο χιλιάδων φιλάθλων στο "Παρκ ντε Πρενς", οι οποίοι αποθέωσαν τους νέους παίκτες της ομάδας, που θα τη βοηθήσουν να φτάσει στο στόχο της, την κυριαρχία εντός κι εκτός γαλλικών συνόρων.

Τα μεταγραφικά αποκτήματα της Παρί Σεν Ζερμέν
Τα μεταγραφικά αποκτήματα της Παρί Σεν Ζερμέν © 2021 FRANOCIS MORI / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν το πιο λαμπερό αστέρι της εκδήλωσης πριν από τον αγώνα, με το κοινό να ανεβάζει στα ύψη τα ντεσιμπέλ όταν ανακοινώθηκε το όνομά του από τα μεγάφωνα, την ώρα που εκείνος πήγαινε προς τον αγωνιστικό χώρο της νέας έδρας του. Μαζί του παρατάχθηκαν και οι Σέρχιο Ράμος, Ασράφ Χακίμι, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ, οι οποίοι επίσης απιθεώθηκαν από το κοινό.

Το αντίθετο συνέβη με τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος επιθετικός παρουσιάστηκε για την ενδεκάδα του αγώνα και στο άκουσμα του ονόματός του μία μερίδα φιλάθλων στις κερκίδες άρχισε να γιουχάρει, πιθανότατα επειδή θεωρεί ότι ο νεαρός διεθνής θέλει να αποχωρήσει με προορισμό τη Ρεάλ. Γρήγορα, πάντως, η πλειονότητα των φιλάθλων άρχισε να επιδοκιμάζει τον Εμπαπέ για να καλύψει τα σφυρίγματα και να μη χαλάσει το γιορτινό κλίμα.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ