ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Ντιμπάλα έβαλε τα κλάματα την ώρα της αλλαγής του και η Γιουβέντους τού έστειλε μήνυμα συμπαράστασης

O Πάουλο Ντιμπάλα αποχωρεί με κλάματα μετά τον τραυματισμό του στο Γιουβέντους - Σαμπντόρια | 26 Σεπτεμβρίου 2021
O Πάουλο Ντιμπάλα αποχωρεί με κλάματα μετά τον τραυματισμό του στο Γιουβέντους - Σαμπντόρια | 26 Σεπτεμβρίου 2021 PRINT SCREEN GLOMEX/NOVASPORTS

Ο Πάουλο Ντιμπάλα δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς όταν αποχώρησε ως τραυματίας στο 21ο λεπτό του αγώνα της Γιουβέντους με την Σαμπντόρια, με τους μπιανκονέρι να στέλνουν ευχή μήνυμα στα social media για τάχιστη επάνοδό στη δράση.

Η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Γιουβέντους στο φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου άλλαξε τα πλάνα του Μάσιμο Αλέγκρι όσον αφορά στη γραμμή κρούσης των Τορινέζων, με την κυρία να αποκτά τον Μόιζε Κεν και να δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Πάουλο Ντιμπάλα.

Το γεγονός αυτό έδωσε ώθηση στην Αργεντινό, ο οποίος βρήκε θέση βασικού δίπλα στον Άλβαρο Μοράτα, όμως στο ματς με την Σαμπντόρια η ατυχία τού χτύπησε την πόρτα.

Και αυτό γιατί έκανε το 1-0 για την Γιουβέντους μόλις στο 10ο λεπτό όμως λίγα λεπτά αργότερα τραυματίστηκε, για να γίνει αλλαγή στο 21' και να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο βάζοντας τα κλάματα, με τον Μοράτα να σπεύδει δίπλα του για να τον παρηγορήσει.

Όπως έκανε γνωστό ο Μάσιμο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου, ο Ντιμπάλα θα χάσει το προσεχές ματς της ομάδας του στο Champions League και θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι τη διακοπή της Serie A (αρχές Οκτωβρίου) για τα ματς των εθνικών ομάδων, με την επίσημη Γιουβέντους να γράφει στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter:

"Να γίνεις γρήγορα καλά, Joya".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ