ΑΕΚ

Ο Ντι Μάρτζιο στέλνει τον Εντσάμ στην ΑΕΚ

Ο Ολιβιέ Εντσάμ
Ο Ολιβιέ Εντσάμ DAVID VINCENT/ASSOCIATED PRESS

Ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο αναφέρει ότι ο Ολιβιέ Εντσάμ και ΑΕΚ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, καθώς αναφέρει ότι ο 25χρονος Γάλλος μέσος μένει ελεύθερος από τη Σέλτικ. επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του SPORT24.

Ο ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα Ντι Μάτρτζιο, αναφέρει ότι ο Ολιβιέ Εντσάμ είναι καθ' όδόν για την ΑΕΚ, την περίπτωση του οποίου σας είχε αποκαλύψει το SPORT24.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ολιβιέ Εντσάμ θα μείνει ελεύθερος από την Σέλτικ, ομάδα στην οποία ανήκει για την ώρα, με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο Εντσάμ "ψάχτηκε" για να βρει κάτι από Αγγλία, ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ, τον έπεισε λέγοντάς του ότι θα μπορέσει να βρει αργότερα κάτι καλύτερο μέσω της Ένωσης.

Τη φετινή σεζόν, ο Εντσάμ αγωνίστηκε με τη Σέλτικ και στο δεύτερο μισό της σεζόν, αγωνίστηκε στη Μαρσέιγ ως δανεικός. Συνολικά αγωνίστηκε 29 φορές, εκ των οποίων οι έξι με τη Μαρσέιγ, καθώς δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα. Έχει αγωνιστεί επίσης στα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Σίτι και στη Τζένοα.

TAGS ΑΕΚ SUPER LEAGUE INTERWETTEN ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ