ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Ο Ντι Μαρία αποθεώθηκε από χιλιάδες οπαδούς της Μπενφίκα κατά την παρουσίαση του

Ο Ντι Μαρία αποθεώθηκε από χιλιάδες οπαδούς της Μπενφίκα κατά την παρουσίαση του
PRINT SCREEN

Ο Άνχελ Ντι Μαρία παρουσιάστηκε από την Μπενφίκα το βράδυ της Πέμπτης (6/7) μπροστά σε 2.500 οπαδούς της, με τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή να παραδέχεται πως είχε πολλές προτάσεις αλλά εκείνος επέλεξε να επιστρέψει... σπίτι του.

Η Μπενφίκα ήταν ο πρώτος ευρωπαϊκός σταθμός στην μεγάλη καριέρα του Άνχελ Ντι Μαρία και το γεγονός αυτό μέτρησε πολύ στην απόφαση που πήρε αυτό το καλοκαίρι, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να αποχωρεί από την Γιουβέντους και να αποφασίζει να επιστρέψει στην Λισσαβώνα 13 χρόνια μετά από την αποχώρησή του.

Οι αετοί ανακοίνωσαν την Τετάρτη τη συμφωνία μαζί του για την ερχόμενη σεζόν και το βράδυ της Πέμπτης (6/7) ο 35χρονος βίωσε μοναδικά συναισθήματα, με 2.500 οπαδούς να συγκεντρώνονται προς τιμήν του για να τον αποθεώσουν μέσα από συνθήματα και τραγούδια, κατά την παρουσίασή του από τη διοίκηση.

"Δέχτηκα πολλές προτάσεις από πολλά μέρη, αλλά είχα το όνειρο, τη θέληση και τον ενθουσιασμό να έρθω στην Μπενφίκα, να επιστρέψω σπίτι και να νιώσω ξανά χαρούμενος.

Ειλικρινά, διάλεξα με την καρδιά μου, αυτή είναι η αλήθεια. Αυτό που νιώθω είναι το ίδιο με αυτό που ένιωσα το 2007, όταν έφτασα στη Λισσαβώνα. Δουλέψτε, συνεχίστε να παλεύετε για περισσότερους τίτλους.

Η Μπενφίκα κέρδισε το 38ο πρωτάθλημα φέτος και ελπίζω να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο ώστε του χρόνου να πανηγυρίσουμε το 39ο", τόνισε το νέο Νο 11 της Μπενφίκα, για να προσθέσει με νόημα:

"Τα συναισθήματα είναι μοναδικά. Το να μπορώ να επιστρέψω στο σπίτι μου είναι κάτι μοναδικό, κάτι το ανεξήγητο. Είμαι ευγνώμων που ήρθε εδώ τόσος κόσμος για να με καλωσορίσει, ξέρω ότι στην Πορτογαλία αυτό δεν είναι φυσιολογικό και σήμερα είναι όλοι εδώ για μένα".

TAGS ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ