ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Εθνική Αργεντινής: Ο Ντι Μαρία ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει μετά το Copa America

Ο Άνχελ ντι Μαρία μαζί με τους παίκτες της Αργεντινής πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Μουντιάλ του Κατάρ
Ο Άνχελ ντι Μαρία μαζί με τους παίκτες της Αργεντινής πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Μουντιάλ του Κατάρ © 2022 NATACHA PISARENKO / AP IMAGES

Ο Άνχελ Ντι Μαρία ανακοίνωσε με ποστ στα social media ότι αποσύρεται οριστικά από την εθνική Αργεντινής μετά το τέλος του Copa America.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία αποκάλυψε πως το κεφάλαιο εθνικής Αργεντινής θα κλείσει για εκείνον, καθώς θα αποχωρήσει μετά το τέλος του Copa Ameica 2024, στις 14 Ιουλίου.

Ο 35χρονος, που αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής, είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς παίκτες στην ιστορία της εθνικής Αργεντινής και αυτό το μαρτυρούν τόσο τα 29 γκολ και οι ισάριθμες ασίστ σε 136 ματς που έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο όσο και η επιδραστικότητά του στην αλμπιστελέστε.

"Λοιπόν, ο τελευταίος αγώνας σε προκριματικά (κόντρα στη Βραζιλία) έφτασε για μένα, δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια πόσο γεμίζει τη ψυχή μου αυτόν τον τελευταίο καιρό το χειροκρότημα του κόσμου, απολαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο αυτής της στοργής και των συμπαικτών μου, αυτών, των φίλων μου, χωρίς αυτούς, αυτή η ιστορία δεν θα είχε την ίδια αξία. Η αγάπη όλων σας με έκανε αυτό που είμαι σήμερα.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να αφήσουμε να συμβαίνουν τα γεγονότα που έγιναν στο γήπεδο, σε κανέναν δεν αξίζει αυτή η κακή μεταχείριση, οι ξυλοδαρμοί, οι οικογένειες και τα φοβισμένα παιδιά στη μέση ενός γηπέδου όπου το μόνο πράγμα που έπρεπε να συμβαίνει είναι να δουν και να απολαύσουν έναν αγώνα. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Εμείς ως παίκτες θα υπερασπιζόμαστε πάντα τον κόσμο μας χωρίς αμφιβολία.

Στο Copa América θα είναι η τελευταία φορά που θα φορέσω τη φανέλα της Αργεντινής, με όλο τον πόνο στη ψυχή μου και νιώθοντας έναν κόμπο στο λαιμό μου αποχαιρετώ το πιο όμορφο πράγμα που μου συνέβη στην καριέρα μου, φορώντας τη, ιδρώνω και ΤΟ ΝΙΩΘΩ με όλη την περηφάνια.

Ευχαριστούμε τους οπαδούς, την οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες, συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία και αυτό θα παραμείνει για όλη την αιωνιότητα. Πάμε Αργεντινή!".

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ