ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντεσάμπ επιβεβαίωσε ότι ο Εμπαπέ δεν θα παίξει στους Ολυμπιακούς, αν υπογράψει στη Ρεάλ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας © 2023 PETER DEJONG / AP IMAGES

Ο προπονητής της Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάν επιβεβαίωσε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα επιτρέψει στους Γάλλους ποδοσφαιριστές του συλλόγου να συμμετάσχουν το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο προπονητής της Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάν επιβεβαίωσε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε επιστολή στη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FFF), με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν θα αποδεσμεύσει τους παίκτες της για το Ολυμπιακό τουρνουά του ποδοσφαίρου, στο Παρίσι.

"Ήξερα εδώ και καιρό ότι είχαν στείλει αυτή την επιστολή. Είναι απόφαση του συλλόγου και αν πουν όχι, σημαίνει όχι", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Αυτή η απόφαση κλείνει τις πόρτες της ομάδας σε παίκτες που είχαν εκφράσει την επιθυμία να παίξουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως ο Εντουάρντο Καμαβινγκά. Μπορεί ωστόσο να επηρεάσει και τον Κιλιάν Εμπαπέ, εάν αυτός υπογράψει στη Μαδρίτη.

Ο 25χρονος έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίξει τους Ολυμπιακούς Αγώνες στη γενέτειρά του, αν και στις τελευταίες δηλώσεις του για το θέμα, ήταν πιο φειδωλός. Υπενθυμίζεται, ότι ο Εμπαπέ ανακοίνωσε πριν από λίγες εβδομάδες στην Παρί ότι θα αποχωρήσει από το Παρίσι μετά το τέλος του συμβολαίου του στις 30 Ιουνίου και το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα υπογράψε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ