ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντεμπα Μπα κούνησε μαντήλι στην Λουγκάνο μετά από μόλις 48 λεπτά συμμετοχής

Ο Ντεμπά Μπα με τη φανέλα της Μπεσίκτας σε αγώνα κόντρα στην Λίβερπουλ για το Europa League | 4 Αυγούστου 2018
Ο Ντεμπά Μπα με τη φανέλα της Μπεσίκτας σε αγώνα κόντρα στην Λίβερπουλ για το Europa League | 4 Αυγούστου 2018 @2018 JON SUPER/AP IMAGES

Μόλις 48 αγωνιστικά λεπτά κράτησε η ποδοσφαιρική περιπέτεια του Ντεμπά Μπα στην Ελβετία, με τον Σενεγαλέζο επιθετικό να αποχαιρετά την Λουγκάνο κατόπιν αλλαγής στην ιδιοκτησία του συλλόγου.

Στα 15 χρόνια της ποδοσφαιρικής καριέρας του ο Ντεμπά Μπα έχει φορέσει τη φανέλα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, με την τελευταία που πίστεψε στην αξία του να είναι η Λουγκάνο, που υπέγραψε μαζί του μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας τον περασμένο Ιούνιο αφότου είχε μείνει ελεύθερος από την Μπασακσεχίρ.

Στο διάστημα που ακολούθησε ο 36χρονος στράικερ αγωνίστηκε σε τρία ματς της Λουγκάνο, μένοντας για 48 λεπτά στο χορτάρι, όμως αυτά έμελε να είναι και τα μοναδικά για λογαριασμό της συγκεκριμένης ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ο άλλοτε παίκτης των Τσέλσι, Γουέστ Χαμ και Νιούκαστλ, είναι εδώ και λίγη ώρα παρελθόν από τους Ελβετούς, με την απομάκρυνσή του να συνδέεται με την αλλαγή ιδιοκτησίας.

Όπως αναφέρει το αγγλικό μέσο, τα ηνία της Λουγκάνα τα παρέλαβε πλέον ο Τζο Μανσουέτο, ιδιοκτήτης της ομάδας του MLS, Chicago Fire, με τον Ντεμπά Μπα να έχει ήδη εγκαταλείψει την Ελβετία και να επιστρέφει στο Παρίσι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ