ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο Νταβίντ Λουίζ ταυτίστηκε με το πνεύμα των Χριστουγένων και έγινε Άι Βασίλης που λάτρεψαν όλα τα παιδιά

Ο Νταβίντ Λουίζ ταυτίστηκε με το πνεύμα των Χριστουγένων και έγινε Άι Βασίλης που λάτρεψαν όλα τα παιδιά
PRINT SCREEN

Χριστούγεννα σημαίνει γιορτή, δώρα, αγάπη και... Άι Βασίλης, με τον Νταβίντ Λουίζ να μεταμορφώνεται στον αγαπημένο άγιο των παιδιών και να προσφέρει μοναδικές στιγμές χαράς και συγκίνησης σε τοπική Ακαδημία της Φλαμένγκο στην Μανγκέιρα.

Ο Άι Βασίλης έχει συνδεθεί με μερικές από τις ομορφότερες εικόνες που φυλάει καλά μέσα της κάθε παιδική ψυχή και ο Νταβίντ Λουίζ φρόντισε να μπει στα παπούτσια του αγαπημένου αγίου των παιδιων και να προκαλέσει ρίγη συγκίνησης.

Αυτό έγινε στην τοπική ακαδημία της Φλαμένγκο στην φαβέλα Μανγκέιρα, κοντά στο ιστορικό "Μαρακανά" του Ρίο Ντε Τζανέιρο, με τον διάσημο Βραζιλιάνο αμυντικό να ντύνεται Άγιος Βασίλης και να κάνει ευτυχισμένα πολλά παιδιά.

Όχι μόνο με τα δώρα που μοίρασε και τα αυτόγραφα που υπέγραψε αλλά και με την αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητάς του στο φινάλε, με ένα 14χρονο παιδί να αδυνατεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του από τη στιγμή που ήρθε τετ α τετ με ένα από τα ποδοσφαιρικά του είδωλα.

"Όταν περνάμε από εδώ με το πούλμαν, τα παιδιά ουρλιάζουν για μας πριν μπούμε στο Μαρακανά. Πολλά από αυτά ονειρεύονται να βρεθούν εκεί για να δουν το παιχνίδι, αλλά τα περισσότερα δεν μπορούν να το κάνουν.

Για μένα, ήταν ίσως ο σπουδαιότερος τίτλος της χρονιάς το να είμαι εδώ, να απολαμβάνω και να ανταποδίδω την αγάπη που μας δίνουν αυτά τα παιδιά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, να ανανεώσω αυτή την ενέργεια με τον καλύτερο τρόπο", δήλωσε ο Λουίζ λίγο πριν αποχωρήσει από τη φαβέλα της Μανγκέιρα.

Με τον σάκο του να είναι άδειος μιας που είχε μοιράσει όλα τα δώρα αλλά την καρδιά του γεμάτη ευτυχία και υπερηφάνεια.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ