ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Ο Νταβίδ Αγκάνθο στο SPORT24: "Δύσκολο να κάνεις προβλέψεις για τον τελικό, ο Άρης να κατακτήσει τρόπαιο"

Ο Νταβίδ Αγκάνθο στο SPORT24: "Δύσκολο να κάνεις προβλέψεις για τον τελικό, ο Άρης να κατακτήσει τρόπαιο"

Στο SPORT24 μίλησε ο Νταβίδ Αγκάνθο, ο οποίος μίλησε για τον τελικό του Μουντιάλ ανάμεσα στη Γαλλία και την Αργεντινή, όπως και για τον Άρη, του οποίου φόρεσε τη φανέλα.

Ο Νταβίδ Αγκάνθο μίλησε από την Ντόχα στο SPORT24 με τα καλύτερα λόγια για τον Άρη και ευχήθηκε οι κίτρινοι να κατακτήσουν ένα τίτλο αυτήν ή την επόμενη σεζόν.

"Νομίζω ότι ήταν ένα πολύ ωραίο Παγκόσμιο Κύπελλο και το διασκεδάσαμε πολύ. Η Γαλλία έχει δυνατή ομάδα, αλλά ξέρουμε όλοι τι σημαίνει να έχεις μια εθνική από τη Νότια Αμερική στον τελικό και συγκεκριμένα την Αργεντινή. Είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις.

Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Άρη. Έχω ακόμη πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη και παρακολουθώ την πορεία της ομάδας, έχω καλές σχέσεις με τη διοίκηση. Χαίρομαι πολύ που η ομάδα είναι πολύ καλύτερα από παλαιότερα και πηγαίνει όλο και πιο ψηλά. Ακόμη και τώρα δηλώνω πολύ υπερήφανος που φόρεσα τη φανέλα αυτής της ομάδας.

Ελπίζω να κατακτήσει ένα τρόπαιο αυτήν ή την επόμενη σεζόν. Είμαι οπαδός του Άρη, δεν το κρύβω. Γνωρίζω ότι έχει Ισπανούς και εν γένει ισπανόφωνους παίκτες" δήλωσε.

Όσο για την εθνική Ισπανίας τόνισε: "Η Εθνική Ισπανίας έχει ένα ολόκληρο πρότζεκτ που δουλεύει χρόνια. Είναι μια ομάδα με νεαρούς παίκτες και τα αποτελέσματα θα τα δούμε στις επόμενες διοργανώσεις".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ