Ο Ντάνι και οι άλλοι

Ο Πορτογάλος μέσος, Ντάνι αποτελεί τον επόμενο μεταγραφικό στόχο της Ξάνθης ενώ οι ακρίτες κινούνται και για την απόκτηση τουλάχιστον άλλων τριών παικτών.
Ο μέχρι πρότινος παίκτης του Ηρακλή έχει καταθέσει προσφυγή και από τη στιγμή που θα μείνει ελεύθερος θα ενταχθεί στο δυναμικό των Θρακιωτών.
Εξάλλου οι ακρίτες θα κινηθούν για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ενός κεντρικού αμυντικού αλλά και ενός ακόμη μέσου.
Στα αγωνιστικά, ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων. Μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που διήρκησαν 2,5 μέρες στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μπήκαν σε κανονικό πρόγραμμα ασκήσεων. Στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου το τεχνικό τιμ επέλεξε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης αρχικά και στη συνέχεια ακολούθησαν τα αερόβια παιχνίδια κατοχής μπάλας.
Λάζαρος Γκατσολάρι και Δήμος Μπαξεβανίδης έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης δείχνοντας ότι ξεπερνούν τα προβλήματά τους.
“Παρών” σε όλες τις προπονήσεις ήταν και ο γυμναστής – πλέον – της Ακαδημίας της ομάδας, Ηλίας Καραλίδης που από φέτος έχει την εποπτεία της φυσικής κατάστασης των νεαρών αθλητών των τμημάτων υποδομής της ομάδας.
Για την Κυριακή υπάρχει ρεπό ενώ από την Δευτέρα ξεκινούν οι διπλές προπονήσεις (πρωί – απόγευμα) με τους ποδοσφαιριστές να παραμένουν στο ξενοδοχείο των αθλητικών εγκαταστάσεων στα Πηγάδια, μέχρι την αναχώρησή τους για την Κύπρο.