ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντάνι Άλβες ζήτησε να καταθέσει ξανά για την υπόθεση του φερόμενου βιασμού, αυτή θα είναι η 5η εκδοχή του

Ο Ντάνι Άλβες
Ο Ντάνι Άλβες 2021 ALBERTO PEZZALI/AP IMAGES

Ο Ντάνι Άλβες, που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση, ζήτησε να καταθέσει ξανά ενώπιον του δικαστή, γεγονός που σημαίνει ότι αυτή θα είναι η πέμπτη εκδοχή του Βραζιλιάνου. Το αίτημά του έγινε δεκτό και θα καταθέσει τη Δευτέρα 17 Απριλίου.

Ο Ντάνι Άλβες συνεχίζει να βρίσκεται υπό κράτηση στις φυλακές από τις 20 Ιανουαρίου, καθώς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε κοπέλα σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το Cadena Ser, ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα ζήτησε να βρεθεί εκ νέου ενώπιον του δικαστή για να δώσει μια νέα εκδοχή των γεγονότων.

Ο δικαστής αποδέχθηκε το αίτημα του 39χρονου, ο οποίος θα καταθέσει ξανά, όπως ήδη ορίστηκε στις 17 Απριλίου. Αυτή πρόκειται να είναι η πέμπτη εκδοχή του, αφού έχουν προηγηθεί άλλες τέσσερις διαφορετικές.

Οι 4 διαφορετικές εκδοχές του Άλβες

Αρχικά, ο Άλβες αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ακόμα ότι δεν γνώριζε καν ούτε είχε δει ποτέ τη γυναίκα.

Στη συνέχεια, επέμεινε ότι δεν επιτεθεί σεξουαλικά στο φερόμενα θύμα, αλλάζοντας ωστόσο την αρχική εκδοχή του στο ότι γνώριζε τελικά την κοπέλα. Υποστήριξε μάλιστα, ότι εκείνη έπεσε πάνω του όταν μπήκε στο μπάνιο.

Στην τρίτη εκδοχή, ο Άλβες παραδέχθηκε ότι έγινε στοματικό σεξ, αλλά με τη συναίνεσή της, υποστηρίζοντας πως ο μόνος λόγος που το αρνήθηκε ήταν για να σώσει τον γάμο του.

Στην τέταρτη και τελευταία μέχρι στιγμής εκδοχή, παραδέχθηκε ότι υπήρξε ερωτική επαφή με την 23χρονη γυναίκα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ