ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο Ντάνι Άλβες θα περάσει από δίκη για σεξουαλική επίθεση

Dani Alves and Joana Sanz pose for photographers upon arrival at The Earthshot Prize Awards Ceremony, Alexandra Palace, England, Sunday, Oct. 17, 2021. (AP Photo/Scott Garfitt)
Dani Alves and Joana Sanz pose for photographers upon arrival at The Earthshot Prize Awards Ceremony, Alexandra Palace, England, Sunday, Oct. 17, 2021. (AP Photo/Scott Garfitt) AP PHOTO / SCOTT GARFITT

Το δικαστήριο της Βαρκελώνης αποφάσισε τελικά να περάσει από δίκη ο Ντάνι Άλβες για την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης εις βάρος νεαρής γυναίκας σε κλαμπ τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο Ντάνι Άλβες θα περάσει τελικά από δίκη για σεξουαλική επίθεση κατά 23χρονης γυναίκας σε κλαμπ της Βαρκελώνης, μετά τις καταθέσεις του θύματος, θυμάτων και μαρτύρων.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ (και όχι μόνο) η διαδικασία θα ξεκινήσει το προσεχές διάστημα, χωρίς να έχει γνωστή η ημερομηνία. Από τα ευρήματα της έρευνας έχουν βρεθεί στοιχεία για να οδηγηθεί ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής σε δίκη.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό έγινε στις 30 Δεκεμβρίου 2022 και στις 20 Ιανουαρίου συνελήφθη. Ο ίδιος στην απολογία του έχει ισχυριστεί ότι είχε συνευρεθεί ερωτικά με τη συναίνεση της κατηγορουμένης.

Το Reuters αναφέρει ότι αν ο Άλβες κριθεί ένοχος κινδυνεύει με φυλάκιση τεσσάρων έως 15 ετών.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ