ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο... Νομπελίστας, Ζεπ Μπλάτερ

Ο... Νομπελίστας, Ζεπ Μπλάτερ

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε δηλώσεις και ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε πως ο ομόλογός του της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, αξίζει να κερδίσει βραβείο Νόμπελ όσο κανείς άλλος.

Η Ρωσία είναι η χώρα που θα διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Αν μη τι άλλο, οι σχέσεις με την τωρινή διοίκηση της FIFA και συγκεκριμένα με τον Ζεπ Μπλάτερ είναι άριστες και δεν έχουν διαταραχθεί στο ελάχιστο από τις συλλήψεις για οικονομικά σκάνδαλα επιφανών στελεχών της.

Μάλιστα, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, είναι τέτοιος υποστηρικτής του 79χρονου Ελβετού παράγοντα, ώστε να θεωρεί πως όσο κανείς άλλος αξίζει βραβείο Νόμπελ. Ναι, καλά διαβάσατε, δεν είναι λάθος...

Μιλώντας στο ελβετικό δίκτυο "RTS", ανέφερε πως "όλοι ξέρουμε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον Ζεπ Μπλάτερ αυτή την στιγμή. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, όμως δεν πιστεύω ούτε λέξη για προσωπική εμπλοκή του σε όλα αυτά".

Μάλιστα, δεν έμεινε σε αυτή την δήλωση ο Πούτιν και συνέχισε: "Θεωρώ πως άνθρωποι όπως ο κ. Μπλάτερ ή οι ισχυροί άνδρες μεγάλων αθλητικών ομοσπονδιών ή των Ολυμπιακών Αγώνων, αξίζουν ειδική αναγνώριση. Αν υπάρχουν κάποιοι που αξίζουν βραβείο Νόμπελ, είναι αυτοί οι άνθρωποι".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ