MLS

Ο Νίκος Κωστένογλου στο SPORT24: "Τεράστια τιμή το MLS, ευχαριστώ τον Κλόπα για την εμπιστοσύνη"

Ο Νίκος Κωστένογλου
Ο Νίκος Κωστένογλου EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε στο SPORT24 για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του μέσα από τη Chicago Fire, ενώ ευχαρίστησε στον Φρανκ Κλόπα για την τιμή που του έκανε να τον εντάξει στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας και να ζήσει την εμπειρία του MLS.

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην προπονητική καριέρα του Νίκου Κωστένογλου, καθώς ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός θα αποτελέσει μέλος του προπονητικού επιτελείου της Chicago Fire, στο πλευρό του Φρανκ Κλόπα. Μία εξέλιξη για την οποία σας είχε ενημερώσει από τις 19 Μαΐου το SPORT24.

Ο 52χρονος προπονητής θα ζήσει το... American Dream στο MLS και θα έχει την ευκαιρία να συμβάλλει στην εξέλιξη και τη βελτίωση της Chicago Fire. Στο Σικάγο θα συναντήσει, πέρα από τον Κλόπα, και άλλον έναν Έλληνα, τον Γιώργο Κούτσια, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα από τον περασμένο Μάρτιο. Επίσης, στη Chicago Fire αγωνίζεται και ο Ελβετός σταρ, Τζερντάν Σακίρι.

Πλέον, απομένει μόνο η ανακοίνωση, με τον Νίκο Κωστένογλου να μιλάει στο SPORT24 για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

"Αποτελεί για εμένα τεράστια τιμή το γεγονός πως θα αποτελέσω assistant coach στη Chicago Fire. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Φρανκ Κλόπα για την εμπιστοσύνη και είμαι βέβαιος πως όλοι μαζί θα καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα. Είναι σίγουρα μία διαφορετική εμπειρία για εμένα το MLS, αλλά είμαι έτοιμος γι' αυτή τη νέα πρόκληση", ήταν το σχόλιο του έμπειρου τεχνικού.

Ο Νίκος Κωστένογλου διαθέτει τεράστια εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο στην Ελλάδα, έχοντας καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ, του Αστέρα, της ΑΕΛ, της Ξάνθης, του Άρη, της Δόξας Δράμας και του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ έχει υπάρξει και Ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου από τον Φεβρουάριο του 2021 έως τον Ιούνιο του 2022.

TAGS MLS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ