ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ο Νεϊμάρ είναι βοηθός του Μέσι"

"Ο Νεϊμάρ είναι βοηθός του Μέσι"

Ο Ρονάλντο εξέφρασε την άποψή του αναφορικά με τον ρόλο που διαδραματίζει ο συμπατριώτης του στην Μπαρτσελόνα, θεωρώντας ότι ο ρόλος του περιορίζεται στο να βοηθά τον Λιονέλ Μέσι.

Ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων δήλωσε σε γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι το μεγάλο φετινό μεταγραφικό απόκτημα των "μπλαουγκράνα" διαδραματίζει επικουρικό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας, ων περιορισμένος στο να συνδράμει τον μεγάλο αστέρα της ομάδας, Λιονέλ Μέσι.

" Σήμερα στην Μπάρσα, είναι ουσιαστικά ο βοηθός του Μέσι, αλλά πιστεύω ότι είναι ποδοσφαιριστής μεγάλης αξίας και η μεγάλη μας ελπίδα για το Μουντιάλ."

Αναμφιβόλως, ο πρώην ποδοσφαιριστής (μεταξύ άλλων) της Μπαρτσελόνα θεωρεί ότι ο 20χρονος επιθετικός είναι το παρόν και το μέλλον του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

" Για μένα, ο κορυφαίος Βραζιλιάνος για το 2014 θα είναι ο Νεϊμάρ. Έχει ήδη καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στη Βραζιλία."

Ως μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής και πρέσβης του προσεχούς Παγκοσμίου Κυπέλλου, το "Φαινόμενο" δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις πιθανότητες της "σελεσάο" να κατακτήσει τον έκτο της τίτλο μέσα στη χώρα της, δηλώνοντας αισιόδοξος και φρονώντας ότι πολλά θα εξαρτηθούν από τον Νεϊμάρ.

" Η Βραζιλία διαθέτει καλή ομάδα και ο Νεϊμάρ ξεχωρίζει. Αν καταφέρει να φθάσει μέχρι τον τελικό μ' έναν καλό Νεϊμάρ, τότε εκείνος θα μπορέσει να γίνει το αστέρι του Μουντιάλ. Είμαι αισιόδοξος γιατί, μετά το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, η Βραζιλία έχει παίξει καλά και πολύς κόσμος έχει εμπιστοσύνη σε αυτήν την ομάδα. Είναι ένα νεανικό σύνολο, αλλά έχει δείξει ότι έχει μεγάλη ποιότητα.", κατέληξε.

Οι "καριόκας" θα αντιμετωπίσουν την Κροατία στο εναρκτήριο παιχνίδι του 20ου Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Σάο Πάουλο (12/6), ενώ στον πρώτο όμιλο βρίσκονται επίσης το Μεξικό και το Καμερούν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ