ΠΑΟΚ

Ο Μπόλονι των αντιδράσεων και τα περί φτυσίματος

Ο Μπόλονι των αντιδράσεων και τα περί φτυσίματος
INTIME SPORTS

Ο Λάσλο Μπόλονι είναι άνθρωπος ακραίων αντιδράσεων μέσα και έξω από τα γήπεδα. Με αφορμή τις κατηγορίες Δώνη για επίθεση στον Επστάιν, δείτε διάφορα περιστατικά και θυμηθείτε την άποψή του για το φτύσιμο μετά το ντέρμπι με τον Άρη.

Όσα είπε ο Γιώργος Δώνης για επίθεση και φτύσιμο του Λάσλο Μπόλονι προς τον Ντένις Επστάιν προκαλούν ακόμα αντιδράσεις.

Ο Ρουμάνος αποδέχτηκε… απώθηση του αντιπάλου και μίλησε για ψέματα του προπονητή του Ατρομήτου. Εμείς πήραμε την αφορμή να θυμίσουμε τον εκρηκτικό Μπόλονι μέσα στα γήπεδα πριν έρθει στην Ελλάδα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι ένας άνθρωπος που ζει με πάθος το ποδόσφαιρο και φανερώνει τα συναισθήματά του.

Έχουμε δει πως πανηγυρίζει τα γκολ του ΠΑΟΚ, πως διαμαρτύρεται στους διαιτητής. Το ίδιο έκανε και πριν έρθει στην Ελλάδα προκαλώντας μερικές φορές και αντιδράσεις.

Σε αγώνα της Σταντάρ Λιέγης με την Μπριζ είχε έντονη αντιπαράθεση με τους αντιπάλους, τον διαιτητή ενώ από ένα σημείο και μετά επειδή αποβλήθηκε, είδε τον αγώνα στην κερκίδα με τους οπαδούς φορώντας και το κασκόλ της ομάδας του.


Έντονη αντιπαράθεση είχε και με τον προπονητή της Άντερλεχτ Άριελ Γιάκομπς όταν βρίσκονταν στον πάγκο της Σταντάρ Λιέγης.

Η ένταση ήταν μεγάλη στα παιχνίδια των δύο ομάδων που διεκδικούσαν τον τίτλο και είχε μεταφερθεί αρκετές φορές και στη συνέντευξη Τύπου.

Το πάθος του Λάσλο Μπόλονι ήταν μεγάλο και κατά τη διάρκεια των αγώνων προκαλώντας μερικές φορές επεισόδια και με παίκτες των αντιπάλων.


Περί φτυσίματος…

Δεν είναι πρώτη φορά που ο Λάσλο Μπόλονι ασχολείται με το… φτύσιμο. Μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Άρη, ο Ρουμάνος είχε κάνει αναφορά στην υποδοχή του από τον κόσμο του Άρη:

"Και κάτι ακόμη. Θα πρέπει να πάω σπίτι μου για μπάνιο, γιατί ποτέ δεν δέχθηκα τόσο υγρά πάνω μου. Χρειάζομαι ένα λίτρο σαμπουάν. Ελπίζω όταν ο προπονητής του Άρη έρθει στην Τούμπα να μην του συμβεί το ίδιο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ