ΛΙΝΤΣ

Ο Μπιέλσα έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την Λιντς, γράφουν οι Άγγλοι

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο της Λιντς σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 14 Δεκεμβρίου 2021
Ο Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο της Λιντς σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 14 Δεκεμβρίου 2021 @2021 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα μετράει πλέον αντίστροφα για να αποχαιρετήσει και επίσημα την Λιντς, με τα πολύ άσχημα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα να οδηγούν τις δύο πλευρές στην απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι τους πριν τη λήξη της σεζόν.

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα οδήγησε την Λιντς στην επιστροφή της στην Premier League το καλοκαίρι του 2020 μετά από 16 χρόνια απουσίας και στην πρώτη σεζόν στα μεγάλα σαλόνια τα παγώνια τα πήγαν αρκετά καλά, αφού όχι μόνο εξασφάλισαν άνετα το εισιτήριο της παραμονής αλλά έθελξαν και με τον τρόπο παιχνιδού τους, που ήταν απαλλαγμένο από σκοπιμότητες.

Ωστόσο η συνταγή αυτή φαίνεται πως δεν λειτουργεί εξίσου καλά φέτος, με τα προβλήματα τραυματισμών να παίζουν και αυτά το ρόλο τους και την ομάδα να απειλείται πλέον με υποβιβασμό.

Τελευταίο αγωνιστικό χαστούκι ήρθε το Σάββατο (26/5) με το 0-4 εντός έδρας από την Τότεναμ, λίγες ημέρες μετά το 0-6 εκτός έδρας από την Λίβερπουλ, με τον έναν βαθμό συγκομιδής στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος και τα 20 γκολ παθητικό να δρομολογούν άμεσες εξελίξεις στο θέμα του προπονητή.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Αγγλία, ο Μαρσέλο Μπιέλσα και η διοίκηση της Λιντς πήραν την απόφαση να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους και το μόνο που απομένει για την επισημοποίηση του διαζυγίου είναι να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών .

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του, φαβορί εμφανίζεται ο πρώην προπονητής της Λειψίας, Τζέσε Μαρτς, ενώ σύμφωνα με το BBC μέσα στη λίστα των υποψηφίων είναι -έστω και με λιγότερες πιθανότητες για να αναλάβει- ο Ερνέστο Βαλβέρδε, τον οποίο γνωρίζει ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της Λιντς, Βίκτορ Όρτα.

TAGS ΛΙΝΤΣ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ