ΜΙΛΑΝ

Μπερλουσκόνι: "Ο Μπαλοτέλι δεν με πείθει ως άνθρωπος"!

Μπερλουσκόνι: "Ο Μπαλοτέλι δεν με πείθει ως άνθρωπος"!

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως ο Ματία Ντέστρο είναι ο παίκτης που θα ήθελε για την επίθεση της Μίλαν ενώ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν θέλει Μπαλοτέλι, Οσβάλντο και Ντρογκμπά.

Με τους Πάτο και Ρομπίνιο να βρίσκονται ένα βήμα πριν κλείσουν την πόρτα της εξόδου από το "Σαν Σίρο", τα σενάρια φέρνουν ουκ ολίγους επιθετικούς από το... πάνω ράφι να ενδιαφέρουν τη Μίλαν για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Τα ονόματα των Μπαλοτέλι, Ντρογκμπά, Οσβάλντο και Ντέστρο ήταν τα πλέον φανταχτερά που είδαν το φως της δημοσιότητας ως υποψήφιοι στόχοι των "ροσονέρι", όμως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι φρόντισε να περιορίσει τις επιλογές στην εξής μία: τον Ματία Ντέστρο από τη Ρόμα.

"Αυτή τη στιγμή, προτιμώ τον Ντέστρο παρά τον Οσβάλντο, ο οποίος ξεπερνάει τα όρια ηλικίας που έχουμε θέσει για να χτίσουμε μία νεανική ομάδα.

Χρειαζόμαστε δύο ή τρία χρόνια να δημιουργήσουμε μία νεανική ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική", τόνισε ο πρόεδρος της Μίλαν με σημερινές δηλώσεις του σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό, και συνέχισε:

"Θα έπαιρνα σίγουρα τον Ντέστρο στη Μίλαν. Ο Ντρογκμπά αντίθετα είναι 34 ετών άρα δεν κάνει για τη νεανική ομάδα που θέλουμε. Ο Μπαλοτέλι δεν με πείθει ως άνθρωπος".

Τέλος, ο Μπερλουσκόνι εξέφρασε την εκτίμησή του πως ο Πάτο θα ξαναφορέσει σύντομα τη φανέλα της Μίλαν: "Σεβαστήκαμε την επιθυμία του να φύγει αλλά σε 2-3 χρόνια θα γυρίσει σε εμάς".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ