ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ στην Game Night: "Σημαντικός ο βαθμός, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε"

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ στην Game Night: "Σημαντικός ο βαθμός, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε"

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε στην Game Night αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι ναι μεν είναι σημαντικός ο βαθμός που πήραν οι πράσινοι αλλά πρέπει να βελτιωθούν.

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε στην Game Night.

Αρχικά ο Ολλανδός αμυντικός τόνισε: "Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Στα πρώτα 25 λεπτά παίξαμε καλά, αλλά μετά δεν το πράξαμε και είναι κάτι που πρέπει να δούμε. Πήραμε το 1-1, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό".

Για το εάν είναι σημαντικός ο βαθμός που πήρε στο τέλος ο Παναθηναϊκός: "Είναι σημαντικός ο βαθμός. Δεν πρέπει να επικεντρωνόμαστε σε αυτό, αλλά στο τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα γιατί δεν ήταν καλή εμφάνιση για εμάς".

Τι δεν έκανε ο Παναθηναϊκός που έκανε στα προηγούμενα ματς: "Αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Είναι κάτι που πρέπει να δούμε. Αύριο πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι. Αν θες να φτάσεις στην κορυφή πρέπει να παίζεις σε αυτά τα παιχνίδια όπως και στα υπόλοιπα".

Για το 1-1 της ΑΕΚ με τον Αστέρα: "Δεν κοιτάω τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Κοιτάζω μόνο το τί κάνουμε εμείς. Είναι το μόνο πράγμα το οποίο μπορούμε να ελέγξουμε. Αυτό συμβαίνει και στη ζωή. Μπορείς να ελέγξουμε μόνο αυτό που κάνουμε. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα"

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι ακόμα αήττητος και εάν θεωρεί ότι είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα: "Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Θέλω να παίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε κάθε παιχνίδι. Πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Δεν μπορείς να κοιτάς μπροστά και το τι θα γίνει μετά από είκοσι ή τριάντα παιχνίδια".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παρακολουθήστε την Game Night:

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY GAME NIGHT ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ