ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Μπάμπης Κωστούλας στο SPORT24: "Ήμουν σίγουρος για το πέναλτι, κοιτάμε μόνο ευθεία αυτό είναι το mentality"

Ο Μπάμπης Κωστούλας στο SPORT24: "Ήμουν σίγουρος για το πέναλτι, κοιτάμε μόνο ευθεία αυτό είναι το mentality"
EUROKINISSI

Το πέναλτι "Πανένκα", τ' όνομά του τραγούδι στα χείλη των φιλάθλων, οι ατέλειωτες μάχες με τα αντίπαλα στόπερ. Τρεις προτάσεις όλος ο Μπάμπης Κωστούλας που μίλησε στο SPORT24 για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους "8" του Youth League.

Ο Ολυμπιακός το έκανε και πάλι το θαύμα του και προκρίθηκε στους "8" καλύτερους του Youth League μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, ξανά όπως με την Ίντερ, μόνο που αυτή τη φορά το "θύμα" ήταν η γεμάτη ταλέντο Λανς.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0, αλλά υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο και όπου ξενοδόχος γράψτε τη λέξη πάθος. Οι ερυθρόλευκοι μαχητές του Συλαϊδόπουλου κατέθεσαν ψυχή στο χορτάρι κι ένας εκ των κύριων εκφραστών του μαχητικού πνεύματος των πιτσιρικάδων του Ολυμπιακού είναι ο Μπάμπης Κωστούλας.

Χαράλαμπος, όμως το Μπάμπης θα κυριαρχήσει αφού έγινε σύνθημα στο Καραϊσκάκης με τους φιλάθλους πριν από τα δύο πέναλτι και σε τρεις - τέσσερις φάσεις που ο Κωστούλας έκανε τα "δικά του" τραγούδησαν ρυθμικά το όνομά του.

Ο γεννημένος το 2007 επιθετικός, γιος του παλαίμαχου Θανάση Κωστούλα μίλησε στο SPORT24 λίγο μετά από τη νέα επιτυχία της ομάδας του και προτού γίνει γνωστό πως στον επόμενο γύρο αυτός και οι συμπαίκτες του θα τεθούν αντιμέτωποι με τη μεγάλη Μπάγερν Μονάχου στην Βαυαρία.

Πρώτη ερώτηση ξεκάθαρη, πώς γίνεται ο Ολυμπιακός εκεί που όλα μοιάζουν χαμένα να βγάζει έξτρα… πνευμόνι και να τα φέρνει όλα τούμπα με τρόπο τουλάχιστον ηρωικό;

"Είναι το mentality που έχουμε χτίσει τόσο καιρό. Όλοι μαζί μια οικογένεια. Το πάθος όπως έλεγα ακριβώς στο ίδιο σημείο πριν από δυο εβδομάδες στην πρόκριση με την Ίντερ. Όλα αυτά τα έχουμε χτίσει με προσπάθεια, αγαπημένοι μεταξύ μας και βγαίνει μέσα στο γήπεδο κάθε φορά που παίζουμε".

Για την εκτέλεση "Πανένκα" στη διαδικασία των πέναλτι και πως πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση ο Κωστούλας απάντησε γεμάτος αυτοπεποίθηση: "Δεν την φοβήθηκα καθόλου, πίστευα στον εαυτό μου και ήμουν σίγουρος για αυτό και το έκανα".

Τη στιγμή των δηλώσεων δεν είχε γνωστοποιηθεί ο αντίπαλος της επόμενης φάσης για τον Ολυμπιακό όπως ήδη έχετε διαβάσει.

Κανένα πρόβλημα, αφού σύμφωνα με τον Κωστούλα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στο μυαλό των ποδοσφαιριστών του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου:

"Βλέπουμε μόνο ευθεία, κοιτάμε μπροστά. Σίγουρα θα ετοιμαστούμε κατάλληλα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Πανηγυρίζουμε σήμερα και από αύριο σκεφτόμαστε το επόμενο ματς…".

Κάτι άλλο ενδιαφέρον στην περίπτωση του Κωστούλα πέρα από το potential που έχει είναι ότι ζει αυτές τις όμορφες στιγμές παρέα με τον αδερφό του.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Μπάμπης παίζει στην επίθεση και στα μετόπισθεν αγωνίζεται ο μεγαλύτερος αδερφός του ο Κωνσταντίνος που επίσης ήταν εκ των διακριθέντων στο παιχνίδι κόντρα στους Γάλλους.

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ YOUTH LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ