ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Μπαλοτέλι αυτοπροτάθηκε στην Μπόκα Τζούνιορς

Ο Μάριο Μπαλοτέλι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας
Ο Μάριο Μπαλοτέλι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας @ 2014 JOSE SANCHEZ / AP IMAGES

Ο Μάριο Μπαλοτέλι πήρε μέρος σε τηλεοπτική εκπομπή μαζί με τον Σέρχιο Αγκουέρο και σε αυτήν μίλησε για την αδυναμία που τρέφει για την Μπόκα Τζούνιορς, αποκαλύπτοντας πως θα πήγαινε στους χενέισες αν του γινόταν πρόταση.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε τρία εκ των πέντε κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (Premier League, Serie A, Ligue 1) και πλέον βγάζει το ψωμί του στην Τουρκία, με την επιθυμία του πάντως να είναι να περάσει κάποια στιγμή την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο προορισμός που θέλει να βρεθεί είναι η Αργεντινή, με τον 30χρονο Ιταλό επιθετικό να φιλοξενείται στην εκπομπή "Watch Party" του ESPN Argentina, μαζί με τον πολύ καλό φίλο του και άλλοτε συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγκουέρο, και να στέλνει μηνύματα αγάπης στην Μπόκα Τζούνιορς.

"Ποια είναι η αγαπημένη σου ομάδα στην Αργεντινή;", ήταν η ερώτηση που τέθηκε κάποια στιγμή στον "Super Mario", ο οποίος πήρε την ασίστ για να... σκοράρει και να κάνει ξεκάθαρη την επιθυμία του να παίξει στην Μπόκα.

"Μου αρέσει η Μπόκα. Θα μου άρεσε να παίξω εκεί κάποια ημέρα. Εάν με καλέσει ο Ρικέλμε, θα πάω αμέσως. Όλα τα παιδιά στην Ευρώπη μεγαλώνουν παρακολουθώντας video του Μαραντόνα και του Ρικέλμε στην Μπόκα.

Όταν ήμουν μικρός, γνώριζα ήδη αυτό το σύλλογο μέσω του Μαραντόνα και του Ρικέλμε. Τουλάχιστον έναν χρόνο της ζωής μου θα ήθελα να τον περάσω εκεί", δήλωσε με νόημα ο επιθετικός της Αντάνα Ντεμιρσπόρ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ