ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Μπαλοτέλι σκόραρε και αφιέρωσε τον πανηγυρισμό του στον Αγκουέρο

Ο Μπαλοτέλι σκόραρε και αφιέρωσε τον πανηγυρισμό του στον Αγκουέρο
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟ ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ ΣΤΟ INSTAGRAM

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν έχει ξεχάσει την αγαστή συνεργασία που απόλαυσε στην Μάντσεστερ Σίτι με τον Σέρχιο Αγκουέρο και για το λόγο αυτό θέλησε να τιμήσει τον "Κουν" αντιγράφοντας έναν πανηγυρισμό του μετά από γκολ με την Αντάνα Ντεμιρσπόρ.

Η εθνική Ιταλίας τον κέρασε φαρμάκι πριν λίγο καιρό αφού κόπηκε τελευταία στιγμή από την αποστολή για τα ματς των μπαράζ και λίγο αργότερα είδε την σκουάντρα ατζούρα να μένει εκτός τελικής φάσης Παγκοσμίου Κυπέλλου για δεύτερη στη σειρά φορά, με τον Μάριο Μπαλοτέλι να έχει αφήσει ωστόσο πίσω αυτό το άσχημο διάστημα και να επικεντρώνεται στην πορεία του στην Τουρκία.

Εκεί τα πηγαίνει εξαιρετικά με τη φανέλα της Αντάνα Ντεμιρσπόρ και το απόγευμα της Κυριακής (10/4) βρήκε για μία ακόμα φορά το δρόμο προς τα δίχτυα, κάνοντας το 3-1 απέναντι στην Αλτάι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 87' και φτάνοντας τα 13 γκολ μέσα στη σεζόν.

Το γεγονός που έκλεψε την παράσταση δεν ήταν το γκολ αυτό καθαυτό αλλα ο πανηγυρισμός, με τον Super Mario να επιλέγει να αντιγράψει έναν πανηγυρισμό του Σέρχιο Αγκουέρο για να τον αφιερώσει στον άλλοτε συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Σίτι και τον Αργεντινό να τον ευχαριστεί διαδικτυακά, μέσω ανάρτησής του στο Instagram ("Μεγάλε Μάριε" ήταν το σχόλιό του).

Ο Μπαλοτέλι σκόραρε και αφιέρωσε τον πανηγυρισμό του στον Αγκουέρο
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ ΣΤΟ INSTAGRAM

Υπενθυμίζεται πως το καλοκαίρι του 2021 ο "Κουν" αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα μετά από 10 χρόνια τεράστιας καριέρας με τη φανέλα των πολιτών, με ένα ξαφνικό πρόβλημα στην καρδιά που εμφάνισε να τον αναγκάζει όμως να αποχωρήσει από τη δράση.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ