ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μουρίνιο αποκάλυψε τη μοναδική φορά που έκλαψε μετά από ήττα του σε αγώνα

Ο Μουρίνιο αποκάλυψε τη μοναδική φορά που έκλαψε μετά από ήττα του σε αγώνα
PRINT SCREEN

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει πάρει μέρος σε αμέτρητους αγώνες και έχει βιώσει απίστευτα συναισθήματα, όμως μόνο μία φορά δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε σε δάκρυα μετά από ήττα της ομάδας του, με τον ίδιο να κάνει τη σχετική αποκάλυψη.

Η καριέρα του Ζοζέ Μουρίνιο στα γήπεδα είναι κάτι παραπάνω από παραμυθένια αν αναλογιστεί κανείς ότι εδώ και 20 χρόνια πρωταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο όντας στον πάγκο των Πόρτο, Τσέλσι, Ίντερ, Ρεάλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Ρόμα.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Special one έχει βιώσει απίστευτα συναισθήματα παίρνοντας μέρος σε ματς που έκριναν τίτλους και προκρίσεις, ωστόσο ελάχιστες ήταν οι φορές που "έσπασε" από κάποιο αποτέλεσμα αρνητικό για την ομάδα του.

Για την ακρίβεια αυτό εγινε μόνο μία φορά, με τον ίδιο να παραδέχεται σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό "Amazon" ότι η μοναδική φορά που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ήταν μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ από την Μπάγερν στα ημιτελικά του Champions League, τη σεζόν 2011-12.

"Εκείνη η νύχτα ήταν η μοναδική που έκλαψα μετά από ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Το θυμάμαι καλά: εγώ και ο Αϊτόρ (Καράνκα) είχαμε μόλις παρκάρει με το αμάξι μπροστά από το σπίτι μας και κλάψαμε.

Ήταν πολύ δύσκολο να αποδεχτώ την ήττα, εκείνη τη σεζόν ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη (σ.σ. η Ρεάλ κατέκτησε την La Liga κάνοντας ρεκόρ πόντων και γκολ).

Ενώ γύριζα σπίτι, με πήρε τηλέφωνο ο Ζόρζε Μέντες και μου είπε "Κάνε μου μία χάρη και πήγαινε στο σπίτι του Κριστιάνο επειδή είναι νεκρός".

Εγώ του απάντησα "και εγώ νεκρός είμαι". Στέγνωσα τα δάκρυά μου και πήγα, ήμασταν και οι δύο διαλυμμένοι", είπε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ CHAMPIONS LEAGUE LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ