VIRAL

Ο Μουνιέ βγήκε ημίγυμνος στο χιόνι και τον σχολίασαν Μπενζεμά και Λε Ταλέκ

Ο Αντονί Μουνιέ στο χιόνι
Ο Αντονί Μουνιέ στο χιόνι PRINT SCREEN INSTAGRAM

Σε μία τολμηρή κίνηση προχώρησε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν της Καλλιθέας, Αντονί Μουνιέ, ο οποίος βγήκε στο χιόνι ημίγυμνος, με πολλούς φίλους του, μεταξύ άλλων οι Καρίμ Μπενζεμά και Νταμιάν Λε Ταλέκ, να σχολιάζουν την ανάρτησή του.

Ο Αντονί Μουνιέ δεν το φοβάται το κρύο και το απέδειξε, αφού βγήκε στο χιόνι μόνο με το σορτσάκι του, έκατσε για λίγη ώρα, ενώ το βιντεοσκόπησε και το δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως ήταν λογικό, η ανάρτηση του παίκτη της Καλλιθέας και άλλοτε του Παναθηναϊκού, συγκέντρωσε αρκετά σχόλια φίλων και πρώην συμπαικτών του.

"Γνωρίζετε τη δύναμη της αναπνοής και του κρύου; Εγώ για μερικούς μήνες το συνειδητοποίησα. Σας ευχαριστώ που με εμπνεύσατε", έγραψε στη δημοσίευσή του ο 34χρονος.

Το post του σχολίασε και ο μέσος της ΑΕΚ, Νταμιάν Λε Ταλέκ, ο οποίος έκανε ταγκ και τον ατζέντη τους, γράφοντας: "Πιστεύω ότι επιβάλλεται ένα ραντεβού στο γραφείο πολύ γρήγορα. Μεταξύ άλλων σχολίασαν ο συμπατριώτης του, Καρίμ Μπενζεμά, οι Κάρλος Ζέκα και Χουλτ.

TAGS VIRAL ATHENS KALLITHEA ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ